PVC houtlook

Uit de grote keuze aan vloeren ben je tot de keuze voor een pvc vloer gekomen; dat is een goed begin! Maar voor welke pvc vloer ga jij? Kies jij voor click pvc omdat deze vloer makkelijk te leggen is of ga je voor een tegel pvc vloer omdat het gewoon simpel weg je smaak is? Ook onder de pvc vloeren is er weer genoeg keuze. Hier vertellen wij jou alles over de houtlook pvc vloer! 

Houten vloeren of een houtlook pvc vloeren?

Houten vloeren zijn al jaren lang erg populair. Ze ogen strak, rustig en modern. Er is alleen één groot nadeel; ze zijn niet onderhoudsvriendelijk! Een houtlook pvc vloer lost dat probleem gelijk op! Een pvc vloer heeft een bepaalde toplaag waardoor vuil en vocht bijna geen kans maakt om de planken en stroken te beschadigen. Wist je dat een houtlook pvc vloer te verkrijgen is in smalle, brede, korte en lange planken? Wil je graag een statement maken? Ga dan voor een houtlook pvc vloer met brede planken! Kies een pvc vloer die aansluit bij jouw smaak. Daarnaast zijn niet alle houten vloeren geschikt voor vloerverwarming en pvc vloeren wel! Kortom; als je een grote fan bent van een houten vloer, maar geen zin hebt in schoonmaken, dan is de houtlook pvc vloer precies wat jij zoekt! 

 Ga voor vloerverwarming onder jouw houtlook pvc vloer! 

Van vloerverwarming kun je ontzettend genieten! De heerlijke warmte onder je voeten en de lekkere tempratuur die in de koude dagen in de ruimte blijft hangen, fantastisch! Je hebt de keuze uit twee soorten vloerverwarming:

  • Elektrische vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming wordt direct onder de afwerkvloer gelegd. Hierdoor heeft elektrische vloerverwarming een kortere opwarmtijd. 
  • Normale vloerverwarming. Bij normale vloerverwarming moeten de verwarmingsbuizen in jouw bestaande dekvloer worden gefreesd. 

Een houtlook pvc vloer bestaat uit materialen die warmte goed kunnen geleiden waardoor de vloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Het grootste voordeel van vloerverwarming is dat je energierekening omlaag gaat; dat willen we allemaal in deze tijd! Wist jij ook al dat vloerverwarming zorgt voor een betere luchtkwaliteit? Doordat de warmte opstijgt vanuit de vloer ontstaat er minder luchtcirculatie. Hierdoor zweven er minder pollen en stof in de lucht; ontzettend fijn voor mensen met hooikoorst of allergieën! Kom naar de winkel en vraag onze vakmensen naar de mogelijkheden!Laat jouw houtlook pvc vloer leggen door onze vakmensen!

Een vloer leggen; dat vraagt precisiewerk en vakmanschap. Zit jij erover na te denken om je vloer zelf te leggen? Dat kan! Wij adviseren je daarentegen onze vakmensen in te schakelen en jezelf de moeite en stress te besparen. Of je de pvc houtlook vloer in visgraat wil leggen of gewoon recht; onze vakmensen kunnen het allemaal! Naast een visgraat vloer is het ook mogelijk om de vloer in een Hongaarse punt te leggen; het verschil? Bij een visgraat zijn de naden trapsgewijs en bij een Hongaarse punt liggen de punten van de planken tegen elkaar aan. En heb je al nagedacht over de kleur? De houtlook pvc vloer komt in verschillende lichte en donkere tinten; ga jij voor grijs, bruin of een andere kleur? Doe inspiratie op in de winkel!

Kies voor de juiste ondervloer!

Bij het leggen van een pvc vloer is er altijd een ondervloer nodig, maar let je er wel op dat je de juiste ondervloer hebt? Kies je ervoor om wel vloerverwarming te nemen onder je vloer, ga dan vooral niet voor een isolerende ondervloer! Een isolerende ondervloer zorgt dat de warmte niet meer geleid kan worden. Kies je ervoor om geen vloerverwarming te nemen, dan raden we je aan om wel voor een isolerende ondervloer te gaan. Je wilt natuurlijk in de winter zoveel mogelijk warmte in je woning houden! Wil je meer weten? Plan een afspraak in, kom naar één van onze winkels en vraag om advies!Vind een winkel
Producten
Diensten