Hongaarse punt pvc

Als je je gaat oriënteren voor een pvc vloer, zul je al snel zien dat er zoveel mogelijkheden zijn. Ga je voor licht of donker en welk patroon kies je? De bekendste is natuurlijk het brede visgraat patroon, maar je kunt ook kiezen voor lange planken, een mooi hexagoon patroon of misschien wel de meeste onbekende, maar niet minder mooi; een pvc vloer in Hongaarse punt! 

De Hongaarse punt

Hongaarse punt pvc vloeren zijn nog niet helemaal zo bekend, maar dat betekent niet dat het nieuw is! De Hongaarse punt is namelijk, net zoals het broertje visgraat, al eeuwenoud. Waar je het vroeger veel in chique landhuizen zag in vooral parket, staat het nu ook enorm trendy in pvc variant. En hier hoef je echt geen grote villa voor te hebben hoor; ook in je riante nieuwbouwwoning of knusse appartement staat Hongaarse punt pvc heel chic!Hongaarse punt of visgraat?

Maar wat is Hongaarse punt nu precies? Visgraat kennen we allemaal wel; dat zijn de mooie rechte planken die niet strak naast elkaar worden gelegd, maar juist in elkaar gelegd worden, waardoor er een mooi zigzagpatroon ontstaat. Hongaarse punt lijkt heel erg op visgraat, maar het grote verschil is dat de planken recht tegen elkaar aangelegd worden, in plaats van in elkaar. Hierdoor ontstaat wel het zigzagpatroon, maar met rechte lijnen. Hongaarse punt is dus wat klassieker te noemen en de beste keuze voor als je graag eens iets anders wilt! 

Hongaarse punt vloer; voor elk interieur! 

Als je kiest voor Hongaarse punt pvc, kies je dus voor een unieke legpatroon én alle voordelen van een pvc vloer! Zo heb je dus een unieke vloer die bovendien kras- en waterbestendig is én het geluid dempt. Hongaarse punt pvc is bovendien in allerlei kleuren en nuances te verkrijgen, waar je het zo gek kan maken als je zelf wilt! Hongaarse punt in de badkamer

Jazeker, je kan je Hongaarse punt vloer zelfs in de badkamer laten leggen! Doordat een pvc vloer namelijk zeer slijtvast en naadloos is, is een pvc vloer ook uitermate geschikt voor een badkamer. Zo heb jij die tijdloze pvc vloer in elke ruimte van je huis! 

Ga je ook voor Hongaarse punt pvc?

Zeker weten dat jouw Hongaarse punt pvc vloer goed gelegd wordt? Kies dan voor onze vakmensen! Zij hebben jaren ervaring en kijken goed naar de ondervloer, de mogelijkheid van vloerverwarming bij je pvc vloer en de afwerking van de vloer, zoals de juiste plinten voor een pvc vloer. Zo weet je zeker dat je straks alleen nog maar van het prachtige eindresultaat hoeft te genieten! Je kunt onze uitgebreide pvc collectie met Hongaarse punt in de winkel bekijken. Mogen wij binnenkort ook een Hongaarse punt pvc vloer bij jou leggen?

Vind een winkel
Producten
Diensten