PVC vloeren COREtec

Het nieuwste op het gebied van pvc vloeren, COREtec. De merknaam voor click-pvc vloeren met vele voordelen. Naast dat COREtec net als alle andere pvc vloeren onderhoudsvrij zijn, zijn deze pvc vloeren ook nog eens waterbestendig.

Daarnaast heeft COREtec een ondervloer met kurk, wat de vloer flexibel maakt en zich samenvoegt met de ondergrond. De dikke onderlaag zorgt ervoor dat je oneffenheden in de vloer niet meer door de pvc vloer zult zien. Je vloer laten egaliseren, of een ondervloer te leggen is bij COREtec pvc vloeren niet nodig. Nog een groot voordeel is dat de vloer gelijk geluiddempend is en goed te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming.


COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe is een COREtec pvc vloer opgebouwd?

De COREtec pvc vloeren zijn opgebouwd uit vier lagen. De onderste kurklaag is geschikt voor vochtige ruimtes. Deze is schimmelwerend en geluiddempend. Het middelste deel van de pvc vloeren is opgebouwd door gerecycled hout, bamboe, kalksteen en pvc, wat de vloer ontzettend sterk maakt.

De zichtbare laag is bedekt met een hout-, of steendessin en zorgt voor de uitstraling die je zoekt in een vloer. De toplaag is de laag die ervoor zorgt dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Een laag die krasbestendig, vuilafstotend en vochtwerend is.


COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen COREtec

Kortom; COREtec pvc vloeren zijn:

  • Krasbestendig, net als alle pvc vloeren.
  • Watervast, dus geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.
  • Snel en eenvoudig te leggen door onze vakmannen.
  • Met een verhuizing gemakkelijk mee te nemen.
  • Flexibel en ze ‘werken’ niet meer, zo hoeven niet meer acclimatiseren in je huis
  • Geluiddempend.
  • Warm, aangezien ze de warmte goed vasthouden en te combineren zijn met vloerverwarming.
     

Collecties COREtec

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij COREtec pvc vloeren in 80 verschillende dessins. Van warm-houten vloeren, tot stoere betonlook tegels. COREtec is verkrijgbaar in planken en in tegels. Ontdek de collecties The Essentials, The Naturals, Megastone en Naturals + in één van onze winkels.


COREtec pvc vloeren Naturals | Woninginrichting-Aanhuis.nl
COREtec pvc vloeren Authentics | Woninginrichting-Aanhuis.nl

CERATOUCH, zacht met de herkenbare keramische-tegel-look

COREtec heeft een nieuwe vloer geïntroduceerd: CERATOUCH, een meerlaagse vloer die krasbestendig, waterdicht en dankzij zijn keramische kern ultra sterk is.

Dit is de nieuwste watervaste COREtec vloer met een onderlaag van kurk. De CERATOUCH heeft de natuurlijke look van een stenen vloer en is optisch niet te onderscheiden van keramische tegels. Egaliseren of voorbereiden van de onderlaag is niet nodig. Het kliksysteem kan bovendien tijdbesparend gelegd worden, ook op een bestaande vloer.


Ceratouch van Coretec | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Ceratouch van Coretec | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Alle voordelen van een echte COREtec

Eigenschappen als waterdicht en krasbestendig gaan samen met het feit dat deze vloer vanwege de uitgekiende technologie niet zal uitzetten of krimpen. Door zijn natuurlijke uitstraling en de erg realistische tegel look is Ceratouch een echte revolutie binnen de productgroep zachte vloeren. Benieuwd? Kom naar de dichtstbijzijnde Woninginrichting-Aanhuis winkel


Ceratouch van Coretec | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Ceratouch van Coretec | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten