Click pvc vloer

Click pvc en vloerwarming, is dat mogelijk?

Is jouw huidige woning voorzien van vloerverwarming of is vloerverwarming één van jouw wensen voor de nieuwe woning? Dan is click pvc vloer een geschikte keuze voor jou. De ondervloer van een click vloer is speciaal gemaakt voor vloerverwarmingWat is het verschil tussen een click of plak pvc vloer?

Een pvc vloer met clicksysteem moet, zoals de naam al zegt, in elkaar geklikt worden. Bij plak pvc worden de pvc stroken vastgeplakt aan de vloer. Een click pvc vloer is door het clicksysteem sneller te leggen. Beide pvc vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met verschillende looks en patronen. Of je nou gek bent op een industriële look of juist van een landelijke look; in ons ruime assortiment aan pvc vloeren vind je het allemaal!

Een click pvc vloer; kan ik die zelf leggen?

Dat is zeker mogelijk. Echter is een vloer leggen een specialisme op zich. Wil je zeker weten dat jouw vloer goed gelegd wordt en je achteraf geen spijt krijgt? Laat onze vakmensen jou helpen! Waarom kiezen voor click pvc?

Ben jij nog niet helemaal uit welke vloer het beste bij jouw woning past? Wij zetten de voordelen van een click pvc vloer voor jou op een rij:

  • Makkelijk te leggen;
  • Je neemt de vloer zo mee naar de volgende woning;
  • Click pvc is een sterke, duurzame vloer;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Realistische hout- of tegellook;
  • De ondergrond hoeft in de meeste gevallen niet geëgaliseerd te worden;
  • Waterbestendig. 

Heb jij nog vragen? Wij helpen jou graag verder in onze winkels. Wacht niet langer en neem een kijkje bij onze prachtige click pvc vloeren collectie!Vraag onze vakmensen om hulp!

In onze winkels beschikken wij over vakmensen die klaar staan om jou verder te helpen. Heb jij nog vragen over onze legservice? Kom langs in één van onze winkels. Wij nemen graag jou zorgen uit handen én leggen jouw droom vloer op basis van jouw wensen perfect in jouw woning. Het enige wat jij hoeft te doen is in één van onze winkels jouw pvc click vloer komen uitzoeken, wij regelen de rest. Vind een winkel
Producten
Diensten