Brede visgraat pvc vloer

Waarom kies je voor een brede visgraat pvc vloer? 

Niet alleen staat een visgraat vloer gezellig, maar daarnaast geeft het ook een soort klasse aan je interieur. De populariteit van deze vloer is wel een puntje dat je kan tegenhouden om voor visgraat te kiezen, heel Nederland heeft er inmiddels één. Maar dat kun je zelf ook iets spannender maken, door bijvoorbeeld juist voor een andere afmeting plank te gaan, zoals de brede visgraat vloer. 

Dit wordt ook wel een walvisgraat genoemd. Dit komt omdat de brede planken je eerder doen denken aan het geraamte van een walvis dan van een gewone vis. Je hebt langere planken waardoor de visgraat ook groter wordt. Brede visgraat pvc vloeren laten leggen 

We zeggen het maar vast: het is heel moeilijk om een brede visgraat vloer te leggen. Normaal gezien is een pvc vloer leggen al niet de makkelijkste klus. Dit omdat de ondergrond echt helemaal egaal moet zijn. Daarnaast heb je nog keuze uit verschillende soorten pvc, plak of klik. Met een brede visgraat wordt het nog moeilijker omdat je de planken niet recht plaatst. 

Bij Aanhuis.nl adviseren we daarom ook om jouw brede pvc visgraat vloer te laten leggen door onze vakmensen. Wij komen voorafgaand aan het leggen bij jou thuis langs om te controleren welke ondergrond je hebt en kijken of we moeten egaliseren. Daarna gaan we aan de slag met het inmeten en komen we de vloer perfect voor jou leggen. Wat kost een brede pvc visgraat vloer? 

De kosten van een pvc vloer liggen geheel in jouw handen. We kunnen geen vaste prijs geven omdat wij vele verschillende soorten en maten pvc hebben. Ook moet je rekening houden met wel of geen kosten voor het leggen. En natuurlijk ook welk merk jij kiest voor jouw pvc vloer. 

Bij Aanhuis.nl hebben wij voor jou een ruim assortiment met daarin alle hoogwaardige merken waaronder onze eigen Aanhuis collectie. Kom gerust eens langs voor een offerte of alleen voor inspiratie in één van onze winkels. Wij zitten altijd bij jou in de buurt!Welke soorten brede pvc visgraat vloeren zijn er?

Er zijn verschillende soorten brede pvc visgraatvloeren. Je kan kiezen uit verschillende soorten pvc, zo heb je click pvc, deze is zeer geschikt voor vloerverwarming. Maar is moeilijker te leggen zonder egale ondervloer. 

Naast click pvc hebben we ook nog een dryback variant. Dit wordt ook wel plak pvc genoemd, deze wordt, zoals de naam al zegt, geplakt op de ondergrond. Ook deze is geschikt voor vloerverwarming. Pvc dryback geeft in combinatie met vloerverwarming nog net iets sneller de warmte af omdat deze vloer strak tegen de ondervloer zit gelijmd. 

Voor beide pvc vloeren hebben wij onze vakmensen die jou graag adviseren en ook zeker bij jou langs willen komen om de vloeren te leggen. De voordelen van een brede visgraat pvc vloer

Maar wat is nou het voordeel van een brede visgraat pvc vloer? Nou dat zijn er een hele hoop:

  • Een brede visgraat pvc vloer geeft een ruimtelijk gevoel 
  • Je hebt keuze uit verschillende looks, van donker tot licht. 
  • Een brede pvc visgraatvloer past bij elke woonstijl 
  • Deze vloer zorgt voor een neutrale basis met een spannende touch
  • Brede visgraatvloeren zijn bij Aanhuis verkrijgbaar in zowel plak als click varianten

Dit zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een brede visgraat pvc vloer. Heb je nou nog twijfels of weet je zeker dat jij graag zo’n vloer thuis wilt? Dat kan! Kom gerust eens langs bij één van onze inspirerende winkels door heel Nederland. Onze styleadviseurs helpen jou graag bij het kiezen van de perfecte vloer. Doe inspiratie op of laat je adviseren, het kan allemaal bij Aanhuis.nl!Vind een winkel
Producten
Diensten