Kan een pvc vloer in de badkamer?

De beste pvc vloeren voor jouw badkamer

Is de pvc vloer ook jouw favoriete vloer? En vraag jij je nu af of deze vloer geschikt is voor je badkamer? Het antwoord is: ja. Bij Aanhuis kies je uit een ruim assortiment van de mooiste houtlook, betonlook en natuursteen badkamer pvc vloeren.

Laat je in onze woonwinkel verrassen, kom de vloerstalen bekijken en voel en beleef zelf hoe echt de pvc tegelvloer en hout look pvc vloeren eruit zien. Wij werken met de beste merk pvc vloeren omdat kwaliteit ook voor een lange levensduur staat. Hier een greep uit onze pvc merk vloeren:

  • Moduleo
  • Ambiant
  • Green-Flor
  • Forbo
  • COREtec
  • Therdex
  • vtwonen pvc
  • Blauw; duurzame pvc vloeren

En natuurlijk onze eigen Aanhuis collectie! Wil je een pvc vloer voor een leuke prijs die ook nog duurzaam is? Kijk dan snel bij onze collectie duurzame vloeren van ons merk ‘Blauw maakt gelukkig’, ook een mooie optie. PVC vloer in badkamer laten leggen? 

Waarom is een pvc vloer geschikt voor een vochtige ruimte als de badkamer of douche? PVC vloeren zijn waterbestendig. Daarom kan je pvc click of plak vloeren wel in de badkamer leggen, maar laminaat vloeren niet.

Waarom kunnen pvc vloeren in de badkamer?

Het heeft allemaal te maken met de lagen en het materiaal waaruit de vloer bestaat. Daarom zie je echt houten vloeren niet in een badkamer, hout blijft altijd werken omdat het een natuurlijk materiaal is. In een vochtige ruimte zetten houten vloerplanken uit en met droogte krimpen ze weer.

Met een prachtige houtlook of visgraat pvc vloer kan dit niet gebeuren omdat de materialen waarvan deze vloer gemaakt is niet reageren op het vochtgehalte of temperatuurverschillen in de kamer. Extra voordelen van pvc vloeren: pvc is slijtvast, krasvast en makkelijk te onderhouden dus met een beetje stofzuigen en soppen blijft je badkamer zonder veel moeite netjes en schoon. Voordelen pvc vloer in badkamer 

Een voordeel van pvc vloeren is, dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Kom je terug van het mountainbiken, voetballen, tuinieren of een obstacle run en ben je smoezelig? De pvc vloer in de badkamer neemt je niets kwalijk, vuil en modder dweil je makkelijk weg. Meer voordelen:

  • PVC vloer voelt niet koud aan je blote voeten
  • PVC vloeren kan je combineren met vloerverwarming

Als je dan toch de badkamer renoveert of helemaal eruit haalt en voor een nieuwe badkamer kiest, laat dan in ieder geval een offerte maken voor een nieuwe pvc vloer in je badkamer met als optie vloerverwarming. Het is zo fijn wanneer je ’s ochtends in je onesie en op blote voeten je tanden poetst en het niet koud krijgt van die stenen tegels die er eerder lagen!PVC vloer voor je badkamer kopen en laten leggen

Wil je nu ook zo’n heerlijke pvc vloer in je badkamer, met de uitstraling van een echt houten of natuursteen vloer, misschien zelfs marmer? Kom naar onze showroom! Naast een ruim assortiment aan pvc vloeren die geschikt zijn voor je badkamer, adviseren en inspireren wij je graag.

Wat kost een pvc vloer in je badkamer?

Wij bespreken van tevoren de prijs voor je pvc vloer, ondervloer, het egaliseren, de plinten, eventueel ook de kosten voor het laten leggen en de optie en kosten voor vloerverwarming. De totale kosten voor de nieuwe pvc vloer in je badkamer zie je overzichtelijk in de offerte staan, zo is het totaalplaatje duidelijk, zonder onaangename verrassingen. Bij Aanhuis nemen wij je graag het werk uit handen en geniet je volop van de nieuwe pvc vloer in je badkamer! Kom eens naar de winkel en bekijk de pvc vloer stalen of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, tot snel!Vind een winkel
Producten
Diensten