PVC vloeren Aanhuis Collectie

Met al haar ervaring in het verkopen en het leggen van vloeren heeft Woninginrichting-Aanhuis.nl ook een eigen collectie van pvc vloeren samengesteld onder de naam Aanhuis-collectie. Stuk voor stuk kwalitatief goede en populaire vloeren. 

PVC is in verschillende motieven te verkrijgen. Veruit de meeste populaire is de houtlook. Hiermee creëer je de look en feel van een echte houten vloer, maar je profiteert wel van de voordelen die een pvc vloer in je huis met zich meebrengt. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken en stevig vanwege de harde toplaag. Dit voorkomt dat je snel krassen of oneffenheden op je vloer krijgt.In de Aanhuis collectie vind je daarom meerdere pvc vloeren met houtlook terug. Zo kun je kiezen uit vloeren met een erg realistische uitstraling, zoals de Minerva Magna en de Réunion. Wil je graat een iets strakkere vloer? Dan is de Mauritius een goede keuze. Of ga voor de Brava collectie, verkrijgbar in verschillende en warme en koele kleuren. Voor een trendy vloer hebben wij de Malgas collectie toegevoegd. Een vloer gelegd in visgraatmotief, voor een speels effect in je (woon)kamer.


pvc kan uitstekend gelegd worden in de keuken
Prachtige pvc vloeren uit de eigen collectie van aanhuis

Dit is slechts een greep van de mooie vloeren van de Aanhuis-collectie. Wil je graag meer zien? Kom dan langs in één van de Woninginrichting-Aanhuis winkels. Hier vind je voor ieder interieur een passende pvc vloer.  

Vind een winkel
Producten
Diensten