Marmoleum houtlook vloer

Een Marmoleum betonlook vloer is ontzettend populair, maar heb je ooit nagedacht over een Marmoleum houtlook vloer? Een Marmoleum vloer houtlook lijkt net op een echte houten vloer. Je vloer is de basis en met deze vloer breng je een fantastische sfeer in jouw woning!

Wat is Marmoleum?

Een Marmoleum vloer is gemaakt van natuurlijke producten, recyclebaar en behoort daarom tot onze collectie aan duurzame producten. Een strakke, geluiddempende, onderhoudsvriendelijke en antistatische vloer is wat je mag verwachten van het assortiment houtlook Marmoleum vloeren.Marmoleum houtlook; zelf leggen?

De Marmoleum houtlook vloer is verkrijgbaar is rollen, stroken, tegels en als click versie. Marmoleum vloeren zijn er in verschillende natuurlijke dessins, kleuren en prints. Zit je eraan te denken om jouw Marmoleum vloer zelf te leggen? Dan is Marmoleum leggen met klikpanelen ideaal voor jou! Zoals de naam al zegt, je klikt ze zo in elkaar! Natuurlijk staan onze vakmensen voor jou klaar om de Marmoleum vloer te leggen als je het zelf leggen niet ziet zitten! 

Marmoleum of vinyl?

Marmoleum en vinyl zijn beide veerkrachtige vloeren die geschikt zijn voor bijna elke kamer in jouw woning. Toch zijn er een aantal verschillen. Marmoleum vloeren worden voor 97% gemaakt van natuurlijke materialen. Vinylvloeren bestaan uit meerdere lage kunststof en een beschermlaag. Marmoleum vloeren hebben een langere levensduur en zijn beter bestendigd tegen krassen. Voordelen Marmoleum houtlook vloer

Ga jij voor een Marmoleum houtlook vloer? Dan zijn dit jouw voordelen;

  • onderhoudsvriendelijk
  • geschikt voor vloerverwarming
  • de vloer voelt warm aan de voeten
  • duurzaam
  • de vloer wordt CO2 neutraal geproduceerd
  • geluiddempend
  • naadloos

Kom jij een kijkje nemen in de winkel? Ontdek onze prachtige collectie aan Marmoleum houtlook vloeren!