Iedere interieurstijl een finishing touch

Een vloerkleed geeft extra sfeer en zorgt voor een warme uitstraling in je kamer. Daarnaast is het aangenaam warm aan je voeten op een koude vloer en heeft het een geluiddempende werking.

Of je je woning nu modern hebt ingericht of een klassieke uitstraling hebt gegeven, met een vloerkleed geef je iedere interieurstijl de finishing touch. Een karpet brengt een mooie eenheid in je ruimte aan, als je het juiste formaat vloerkleed in je kamer legt. Door je zithoek op het kleed te plaatsen, creëer je een samenhangend geheel. Een kleiner kleed of de meubels ernaast zorgen voor losse elementen in je inrichting.

Hiervoor hebben wij vloerkleden in een aantal standaard maten, ronde vloerkleden en zelfs kleden die op elke gewenste maat worden gemaakt. Voor een extra speels effect kun je zelfs meerdere kleden in verschillende maten of vormen met elkaar vergelijken.


Karpetten | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Karpetten | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Waarom vloerbedekking?

Door zachte vloerbedekking op je vloer demp je het geluid en heb je minder kans op uitglijden, wat de vloer veilig maakt. Door de stof werkt het warmte isolerend en is het in vele gevallen geschikt voor mensen met allergieën. Met een tapijt creëer je namelijk een gezond binnenklimaat. 
 

Tapijt en karpetten

Tapijt is vaak kamerbreed, van muur tot muur, maar je hebt ook karpetten ook wel vloerkleden genoemd. Ook de karpetten heb je in allerlei materialen, structuren, kleuren en vormen. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben we tapijt van verschillende merken zoals DessoBonaparte en Parade. Ontdek de collecties in onze winkel en kom voelen welk tapijt, of het nu voor in je slaapkamer of woonkamer is, bij jouw interieur het beste past. 


Karpetten | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Karpetten | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie over vloerbedekking

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen het mooiste tapijt van Aanhuis. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij de perfecte tapijtvloer in je huis hebt liggen, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten