Beton-look op je vloer met beton ciré

Voor moderne of industriële interieurs, of juist de licht Scandinavische die een stoer karakter kunnen gebruiken. Met beton ciré maak je van elk interieur een sfeervol interieur. Beton ciré is, zoals de naam al verklapt, decoratief beton waar Bruizt en Woninginrichting-Aanhuis.nl mooie, robuuste en onderhoudsvriendelijke design betonvloeren van maken.

In de volksmond ook wel woonbeton of betonstuc genoemd. Dit 'geweven beton' wat uit Frankrijk is overgewaaid noemen we zo door de ambachtelijke manier van het opbrengen met een sierspaan.


Beton cire - Bruizt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Beton cire - Bruizt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vloer met comfort

Met een beton ciré vloer combineer je de strak- en stoerheid van beton met comfort. Het is waterdicht, gemakkelijk schoon te houden, naadloos en het oogt warm. Ook is beton ciré ambachtelijk met de hand aangebracht voor een nog uniekere uitstraling. In vele gevallen kan het aanbrengen op de bestaande vloer, zolang deze vast zit en egaal is. Verdere egalisatie van de vloer is onze taak. Beton ciré is in vele verschillende kleuren beschikbaar, passend in ieder interieur en bij elke stijl. 

Beton ciré vloeren zijn super sterk, krasbestendig en slijtvast. Door het toepassen van verschillende lagen met topcoatings heb je de zekerheid van jarenlang woonplezier, ook met kinderen. Ook zijn ze door een speciale formule waterafstotend en zo geschikt voor keukens, badkamers en toiletruimtes.


Beton cire - Bruizt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Beton cire - Bruizt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

BetonDesign van Forbo Eurocol

Naast beton ciré van Bruizt, hebben wij ook een soort zelfde materiaal van Forbo Eurocol. Het BetonDesign van dit merk is een afwerkvloer wat je gelijk kan laten installeren op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële 'betonlook' uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Ook mogelijk voor op je wanden én is te verwerken met enige structuur in de afwerklaag. Ideaal voor grote ruimtes, maar ook voor in je woonkamer.

Verschillende kleuren

Voor ieder interieur en elke stijl hebben wij een kleur beton ciré, zoals verschillende grijs- en aardetinten. Zit de passende kleur hier niet tussen? Dan is het mogelijk om een ral-kleur aan te mengen. Bij een oppervlakte van bijna 500 m2 is zelfs iedere ral-kleur mogelijk. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.


Beton cire Forbo Eurocol - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Beton cire Forbo Eurocol detail- Woninginrichting-Aanhuis.nl

Aanbrengen beton ciré

Als je de keuze hebt gemaakt voor een beton ciré vloer, dan gaan we graag voor je aan de slag. Belangrijk is om een goede basis te hebben met een egale ondergrond en dat doen wij met het egaliseren van de ondergrond. Dit zal voorgaand aan de beton ciré zo'n 3 mm zijn. Om oneffenheden weg te werken, kan dit meer zijn. De ondergrond dient schoon, vormvast, stabiel, droog en watervast te zijn. Totale diklaagte is 5 tot 7 mm.

De beton ciré vloer die gelegd is in de aflevering van vtwonen 'weer verliefd op je huis' is op basis van microcement. Deze is ontzettend hard, slijtvast en 100% waterdicht. Dit product is sterker dan cementgebonden gietvloer en zeker krasvaster. 


Beton ciré | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Beton ciré | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste beton ciré vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten