Trappen

Weet je dat de trap één van de meest gebruikte ruimtes in huis is? Niet heel raar dat we de trap graag aandacht geven. En dat kan op veel verschillende manieren. Waar jij voor kiest is afhankelijk van een paar factoren. Uiteraard gaat het om jouw smaak. Wat vind je mooi en wat past bij jouw interieur? Kijk ook naar de samenstelling van je huishouden. Heb je kleine kinderen, dan wil je graag dat de treden veilig, dus stroef zijn. Woon je in een appartement dan kies je waarschijnlijk voor een bekleding dat niet alleen mooi is, maar direct ook het geluid dempt. Ook de plek van de trap in jouw huis beinvloed je keuze. Want staat de trap midden in je woonkamer dan wil je er misschien wel een enorme eyecatcher van maken. Alles kan!


Trappen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Trappen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Trapbekleding of traprenovatie?

Hoe is de staat van jouw trap? Om lang plezier te hebben van je resultaat, is het verstandig te zorgen dat de trap goed voorbewerkt is, ongeacht welke bekleding je kiest. Vervolgens bekleed je de trap zoals jij het wilt. Of je laat dit doen. Met tapijt, marmoleum of pvc; er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Of je schildert de trap in jouw favoriete kleur. Daarnaast kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld verlichting aan te brengen. Heel sfeervol én handig in het donker.


Trappen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Trappen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Je trap aanpakken met Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een trap bekleden is echt vakmanschap. Onze vakmensen hebben de ervaring en de kennis in huis om iedere trap nauwkeurig te bekleden. Zo ben jij gegarandeerd van jarenlang plezier van je trap. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Vind een winkel
Producten
Diensten