Stalen stompe deuren

Deze stompe deuren van staal zijn in diverse maten verkrijgbaar. Een stompe deur valt geheel in het kozijn. Passen de beschikbare afmetingen bij de afmetingen van jouw kozijn? Dan is dit product geschikt voor jou! Je kiest bovendien niet alleen de juiste maat, het stalen frame is in zwart of wit verkrijgbaar en er zijn verschillende soorten glas waar je uit kan kiezen. Onze vakmannen komen de deuren graag inmeten en monteren. 


Stalen stompe deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stalen stompe deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Het mooie aan een stompe deur is dat hij goed aansluit omdat hij in het kozijn valt. De stalen stompe deuren kunnen in een bestaand kozijn gezet worden. Op deze manier kan je zonder grote aanpassingen de look van jouw kamer veranderen. De oude deur eruit, de nieuwe stalen deur erin en klaar. Hier zie je een mooi voorbeeld van een mini-metamorfose:


Voor: witte stompe deur - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Na: stalen stompe deur - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Licht wit of stoer staal? Wanneer je naar onderstaande foto's kijkt zie je heel duidelijk het verschil. Een witte stalen stompe deur is licht en transparant. De sierlijke eyecatcher in jouw kamer.

De donkere stoere stalen stompe deur valt veel meer op. Hier zie je hem in combinatie met een pittige kleur op de muur. Oog voor het detail: de zwarte stalen deur zit in een wit kozijn. Dit geeft de hal meer diepte. Ook een eyecatcher maar dan heel anders. Welke stijl past bij jou?


Stalen stompe deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stalen stompe deuren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten