Stalen deuren

Ben jij ook zo’n grote fan van stalen deuren? De laatste jaren zijn ze enorm populair geworden. Maar hoezo eigenlijk? Ten eerste passen stalen deuren perfect bij de industriële woonstijl. Combineer het chique, grafietzwarte metalen frame van deze deuren met design meubelen, betonlook en grafische elementen en jouw woonstijl industrieel stoer klopt tot in de puntjes. Je kan ook kiezen voor witte stalen deuren, stel dat dit beter bij jouw woonstijl en interieur past. 

Voordelen stalen deuren

Onze stalen deuren van Bruynzeel en Aanhuis hebben nog meer voordelen Ze zijn een echte toevoeging voor je interieur en woongenot. Echte pluspunten van stalen deuren zijn:

  • Past in kozijn van gewone binnendeur (stompe deur)
  • Meer daglicht door glazen ruiten
  • Kies transparant of melkglas
  • Als taatsdeur of schuifdeur verkrijgbaar
  • Vanwege doorkijk blijven kamers met elkaar verbonden
  • Kamer lijkt ruimtelijker
  • Kies uit de kleuren zwart en wit

Naast al deze voordelen kunnen stalen deuren op maat gemaakt worden. Voor elke situatie en deuropening is er daarom een passende stalen taatsdeur, opdekdeur of schuifdeur. Maar er valt nog veel meer te kiezen als je een stalen deur koopt. 


stalen deuren aanhuis collectie woonkamer
stalen deuren schuifdeur gang aanhuis collectie

Veel keuze stalen deuren

Met een schuifdeur bespaar je ruimte. De deur staat niet in de weg maar schuift via de rails langs de muur naar de zijkant toe. In combinatie met de transparante glazen ruiten geeft een stalen schuifdeur bovendien een veel ruimtelijker gevoel. En ruimte in je woning is altijd fijn.

Of wat dacht je van een stalen pui? Prachtig met de indeling en vakken die ontstaan door het metalen frame! Ook erg geschikt om een duidelijke indeling te creëren. Want door het plaatsen van een stalen pui kan je een grote kamer bijvoorbeeld duidelijk indelen in eethoek en woonkamer. Het vrije gevoel van de ruime kamer blijft bestaan omdat je geen muur hoeft te plaatsen en vrij zicht hebt.

Pas de uitstraling van de stalen deur aan jouw interieur aan, voor de industriele look kies je zwarte stalen deuren. Wil je stalen deuren in een Scandinavisch of landelijk interieur? Dan staan witte stalen deuren prachtig!


Stalen deuren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Stalen schuifdeur | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Aanhuis collectie stalen deuren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl houden we van stalen deuren. Dat is ook de reden dat we een eigen collectie op de markt hebben gebracht. De Aanhuis collectie stalen deuren. Allerlei verschillende soorten, voor iedere woonstijl. Kies bijvoorbeeld een stalen opdekdeur met matglas voor privacy maar toch veel licht. Of ga voor een taatsdeur met weinig staal. Een echte binnenkomer in je woonkamer of keuken. Elke deur is naar eigen wens samen te stellen. Ontdek alle stalen deuren van de Aanhuis collectie in de winkel.  


stalen deur dubbel aanhuis collectie
stalen deuren opdekdeur matglas aanhuis collectie

Glassoort stalen deuren

Niet alleen het formaat of de soort deur is een keuze die je kan maken. Ook in het glas heb je zelf de keuze. Het type glas maakt de deur nog interessanter. Het grootste deel van de deur bestaat uit glas. Of je kiest voor transparant glas om de ruimte groter en open te laten lijken. Toch meer privacy of een scheidend element in de ruimte. Dan is matglas een optie. Zo krijg je toch veel licht in je kamer én je deelt de kamer ook op. Bij de zweefdeurkast is het mogelijk te kiezen voor deurpanelen met spiegelglas. 


stalen deuren aanhuis keuken
stalen deur industrieel aanhuis collectie

Handgrepen

Om je deur compleet te maken, is het mogelijk je deur samen te stellen met handgreep naar keuze. Een langwerpige stafvorminge handgreep is hiervoor de beste optie. Die ligt in lijn met het ontwerp van de deurstijl. Ook kan je kiezen voor een kleinere beugelgreep met strak ontwerp. Beide afgewerkt in dezelfde kleur als de deurstijl, zodat deze grepen perfect passen bij het design van de deur. Om meer nadruk te leggen op de stalen deuren en het minimalistische design, is het bij sommige opstellingen ook mogelijk de deuren zonder handgreep samen te stellen. 


aanhuis collectie handgrepen detail stalen deur
stalen deur aanhuis collectie handgrepen

Stalen deur op maat

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen, industriële deuren. Stoere, zwarte deuren met een staal-look. Wil jij ze ook? Laat de deuren dan inmeten en monteren door onze vakmensen. Wij meten van tevoren exact in hoe breed de deuren moeten zijn, samen met de zijpanelen. Samen bepalen we waar je de ramen komen en aan welke kant de deur open moet.

Wij monteren jouw stalen deuren

Bij levering komen we bij je thuis om de deuren te plaatsen en netjes af te werken. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar, wij nemen alles voor je uit handen. Geïnteresseerd in stalen deuren en wil je graag gebruik maken van onze monteerservice? Kom dan snel naar onze winkel.

Vind een winkel
Producten
Diensten