Vouwgordijnen

Een warme uitstraling met vouwgordijnen

Bij vouwgordijnen vouwt en ontvouwt de stof zich gelijkmatig als je ze optrekt. De baleinen in de stof zorgen ervoor dat het vouwgordijn zich in delen opvouwt. Een praktische oplossing voor ieder raam. Daarnaast geven vouwgordijnen je interieur een warme uitstraling.

Dit type raamdecoratie past uitstekend in een natuurlijk interieur zoals bij de Scandinavische woonstijl of Basic naturel. Voor dat je een keuze maakt is het goed om je rond de verschillende woonstijlen en laatste trends te laten inspireren. Weet je al zeker dat je voor nieuwe vouwgordijnen kiest?

Vouwgordijnen van de beste merken

Dan hebben wij in onze Aanhuis collectie op maat gemaakte vouwgordijnen waarbij je kan kiezen uit meer dan 250 stoffen. Naast ons eigen merk hebben wij vouwgordijnen van onder andere de merken Luxaflex® en BeCe. En wat bieden wij je nog meer rond vouwgordijnen?


Vouwgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Stijlvolle vouwgordijnen op maat

Wist je dat de Romeinen al vouwgordijnen bedacht hebben? Inmiddels is het vouwgordijn veel verder ontwikkeld en kan je zelfs voor elektrische vouwgordijnen kiezen die je via een app op je mobieltje bedient. Het systeem heet PowerView® Motorisation en is van het bekende merk Luxaflex®. Maar je kan je vouwgordijnen natuurlijk ook nog steeds via een koord bedienen.

Welke opties zijn er nog meer voor vouwgordijnen?

Naast verschillende systemen voor het bedienen van deze raamdecoratie hebben vouwgordijnen nog veel meer opties te bieden:

  • Verschillende kleuren en stoffen
  • Met prints en dessins
  • Op maat
  • Transparant tot verduisterend

Stel jouw vouwgordijn samen en combineer de opties zodat je het perfecte vouwgordijn passend bij jouw woonstijl hebt. Onze interieursytlist adviseert je graag wanneer je hierbij ondersteuning wenst. 


Vouwgordijnen Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vouwgordijnen van transparant tot verduisterend

Vanwege de warme uitstraling worden vouwgordijnen vaak gekozen als raamdecoratie voor woonkamers. De stoffen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, transparant en lichtdoorlatend tot verduisterend.

Een gordijnstof voor alle kamers

Wil je graag vouwgordijnen op je slaapkamer? Laat je vouwgordijnen gewoon voeren, dan zijn ze isolerend en verduisterend. Wanneer je rust wilt creëren kan je ervoor kiezen om jouw gordijnen van dezelfde stof als je vouwgordijnen te laten maken. De hele raamdecoratie is dan hetzelfde, dit heeft een rustgevend effect. Wil je graag advies rond vouwgordijnen en zeker weten dat ze bij jouw woonstijl passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij de winkel bij jou in de buurt.   


Vouwgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten