Rolgordijnen

Altijd privacy en perfect licht met rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de bekendste vorm van raamdecoratie. En ze zijn ook bekend als binnen zonwering. Want met verduisterende rolgordijnen kan je zon en warmte effectief buiten houden. Als je aan verduisterende rolgordijnen denkt dan denken de meeste mensen direct aan een donkere slaapkamper en een goede nachtrust. En dat is waar, hoe donkerder de kamer, hoe beter de slaapkwaliteit. Maar de populaire rolgordijnen bieden nog veel meer voordelen en die delen wij hier graag met jou. 


Rolgordijnen Luxaflex rolgordijn wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen Bece rolgordijn patroon - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat is een rolgordijn?

Een rolgordijn is, zoals de naam het al zegt, stof in een rol die je doormiddel van een (ketting)koord omhoog of omlaag kunt 'rollen', om op die manier het raam te bedekken. Bij een verduisterend rolgordijn kunnen rails aan de zijkanten zitten waar het gordijn doorheen loopt. Dan kan geen zonlicht naar binnen dringen.

En je kan jouw rolgordijnen tegenwoordig zelfs via een app bedienen. Luxaflex® maakt het mogelijk! Ben je benieuwd naar de opties voor jouw ramen? Kom dan naar de dichtstbijzijnde winkel en we laten je graag prachtige rolgordijnen zien en testen.


Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen - rolgordijn Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke voordelen hebben rolgordijnen?

Tegenwoordig zijn de meeste rolgordijnen van polyester, in de jaren ’90 was dit vaak nog katoen. Polyester krimpt niet en is in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Hier nog meer voordelen van een rolgordijn:

  • op maat te maken
  • geschikt voor dakraam
  • van transparant tot verduisterend
  • in elke kleur of met patroon verkrijgbaar
  • geschikt voor badkamer of keuken

Vanwege hun eigenschappen zijn rolgordijnen geschikt voor elke kamer. Bij een badkamer is het verduisterende effect belangrijk om inkijk te weren. En met een elegant patroon passen semi transparante rolgordijnen perfect in een sfeervolle woonkamer. Onze interieurstylist helpt jou tijdens het adviesgesprek graag bij het kiezen van rolgordijnen die het beste bij jouw woonstijl passen.


Rolgordijnen rolgordijn Luxaflex blauw keuken - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen Bece rolgordijn wit slaapkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Gezien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Elektrisch bedienbare rolgordijnen. Rolgordijnen met een motor die je op afstand kan bedienen. Dus geen loshangende touwtjes of koorden meer in het zicht, maar met een app of een afstandbediening je rolgordijnen bedienen. Gewoon vanaf de bank of je bed.

Je kan ook scenes instellen, zodat je rolgordijnen opengaan op een tijd die jij hebt ingesteld. We hebben diverse mogelijkheden van het elektrisch bedienen van je rolgordijnen en van andere raamdecoratie. De meest bekende is PowerView van Luxaflex® . Wil je meer weten over elektrische rolgordijnen en het uitproberen? Kom dan langs in één van onze winkels.


Rolgordijnen elektrisch vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen elektrisch vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Rolgordijnen op maat voor elke kamer

Wij hebben rolgordijnen van de merken Luxaflex®  en de Aanhuis collectie. En of je raam nu smal is, of heel breed: wij maken jouw gewenste rolgordijn voor in de woonkamer precies op maat.

Rolgordijnen schoonmaken kan makkelijk!

Omdat rolgordijnen al decennia op de markt zijn is dit product helemaal doorontwikkelt en profiteer je van extra eigenschappen. Wij hebben rolgordijnen met een speciale coating die waterafstotend zijn en makkelijk schoon te maken. Voor decoratie in je keuken en privacy voor in de badkamer: een rolgordijn is voor iedere ruimte geschikt.  

Rolgordijnen voor buiten

Rolgordijnen die geschikt zijn voor buiten, noemen we screens. De screens zijn toepasbaar in vele situaties. Ze zijn duurzaam vormgegeven en beschermen je interieur tegen zon, warmte en uv-straling. Daarnaast voorkomen ze ook nog eens hinderlijke schitteringen. Ben je benieuwd naar binnenzonwering en buitenzonwering? Kom dan naar de winkel, wij adviseren je graag tijdens een oriënterend gesprek.


Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten