Plissé gordijnen

Welke plissés passen bij jouw ramen?

Voor dat je voor plisségordijnen kiest is het praktisch om je af te vragen of je voor plissés of voor duettes moet kiezen. Duettes lijken erg op plisségordijnen dus het verschil tussen die twee is vaak niet direct duidelijk. Plissés zijn enkelvoudig en duettes zijn dubbelgevouwen. Dit betekent dat er bij duettes een holle ruimte zit, de honingraat structuur.

Wat is een plisségordijn?

Een plissé bestaat uit een decoratieve enkele gevouwen stof die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Plissés zijn sinds decennia een van de meest populaire soorten raamdecoratie. Want ze zien er niet alleen fraai uit. Plisségordijnen bieden jou veel voordelen.


Plissés geel Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés grijs Luxaflex® - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat zijn de voordelen van plissés?

Een plisségordijn is niet alleen functioneel en duurzaam. Je kan uit verschillende opties kiezen. Op deze manier is er altijd een plissé te koop dat perfect bij jouw woonstijl past. Hier zie je alle voordelen van plisségordijnen op een rij:

  • verschillende kleuren
  • diverse structuren en stoffen
  • ook met prints en dessins
  • verschillende formaten en vormen
  • gradaties van transparant tot verduisterend

Of je nu een lichtdoorlatende stof wilt, of juist een verduisterende plissés hangt in eerste instantie ervan af of je raamdecoratie voor je woonkamer of slaapkamer koopt. Daarnaast heeft verduisterende raamdecoratie ook een isolerend effect, nog een voordeel.


Plissés grijs Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés wit Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Plissés elektrisch bedienen

Naast een enorme keuze uit verschillende kleuren, dessins en afmetingen kan je er zelfs voor kiezen om jouw plissés op afstand te bedienen. Dit is een extra optie, de Luxaflex® PowerView® Motorisation. Via een app op je smartphone of tablet kan je jouw raamdecoratie bedienen en blijf je lekker op de bank zitten.  

Wil je geen gaten in je kozijn?

Plissés zijn ook geschikt voor draai-kiepramen. En er zijn plisségordijen die je op het kozijn kan plaatsen zonder te boren. Zo blijft je kozijn onaangetast dankzij een magnetisch frame. Je kan het systeem zelfs makkelijk verwijderen wanneer je de ramen wilt wassen, hoe handig is dat?! Wil je de functies van plissés zien en testen? Kom dan naar de dichtsbijzijnde winkel


Plissés ombre Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés Multisol - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Plisségordijnen op maat

Plissés bij Woninginrichtingin-Aanhuis.nl zijn volledig op maat gemaakt. Wij komen vrijblijvend bij jou thuis om de maten op te meten en ze ook ophangen wanneer je dat graag wilt. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft plissés van o.a. de merken Luxaflex®, Inside Blinds, Bece en onze Aanhuis-collectie. 

Kies de mooiste plooi

Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes: van een fijne subtiele plooi ( 20 mm) tot een stoere brede plooi (32 mm). Graag helpen wij jou bij het kiezen van je ideale plisségordijnen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend adviesgesprek. Of kom gewoon naar de winkel bij jou in de buurt.


Plissés Luxaflex patroon - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten