Verduisterende Luxaflex®

Verduisterende Luxaflex® helpt jou om je slaapkamer donker te maken. Maar ook om je woonkamer koel te houden in de zomer. Verduisterende raamdecoratie is enorm populair en Luxaflex® biedt een ruime keuze aan raambekleding in verduisterende stoffen.Verduisterende rolgordijnen van Luxaflex®

Waarschijnlijk de bekendste vorm van verduisterende raamdecoratie van Luxaflex® zijn rolgordijnen. Niet alleen omdat deze modern zijn en een strakke uitstraling hebben. Maar ook omdat rolgordijnen in het kozijn worden geplaatst. Zo heb je met verduisterende rolgordijnen, bijna geen daglicht en kan jij genieten van een donkere ruimte.

Denk ook eens aan verduisterende Twist® gordijnen. Dit zijn rolgordijnen met een laag transparante en een laag verduisterende stof. Deze worden langs elkaar heen geschoven en zo kan je spelen met lichtinval en privacy. 

Je kan Twist® gordijnen zo schuiven dat alleen verduisterende lagen elkaar afwisselen. Dit maakt het helemaal donker in huis!Luxaflex® Duettes® in verduisterende stoffen

Met verduisterende Duettes® of plissés van Luxaflex® kies je voor donker. Wat duettes ideaal maken voor je slaapkamer, badkamer of woonkamer. Duettes zijn er in verschillende varianten, van transparant tot verduisterend. De nieuwe verduisterende collectie Duettes® laten geen zonnestraal meer door. 

Luxaflex® Duettes® zijn er in verschillende soorten, maten, stoffen en dessins. Zo kies jij altijd iets wat past bij jouw woonstijl. Houdt je van strak en modern? Ga voor effen. Maar wees niet bang om wat lef toe te voegen aan je interieur. Met een leuke pastel kleur of te gekke print bijvoorbeeld. Is alle Luxaflex® raamdecoratie verduisterend?

Nee, niet alle Luxaflex® is helemaal verduisterend, bijvoorbeeld jaloezieën kunnen toch net niet helemaal verduisteren. Maar andere raambekleding is zeer geschikt om het helemaal donker te maken in huis. Denk naast verduisterende Luxaflex® ook eens aan transparante of semi transparante stoffen.

Zo krijg je lekker veel licht binnen maar behoudt je ook je privacy. Het wordt moeilijker om naar binnen te kijken maar je creëert sfeer en een lichte woning. Perfect voor in de woonkamer of keuken! Kan verduisterende raamdecoratie op maat?

Zeker! Luxaflex® raamdecoratie is op maat te maken, zelfs voor de moeilijkste ramen. Zo ook voor ronde ramen of draai kiepramen. Zelfs voor hoge ramen bieden wij een oplossing.  Samen met onze adviseurs kies jij welke raamdecoratie het beste bij jou past.Is er ook elektrisch verduisterende raamdecoratie? 

Wanneer je hebt gekozen voor rolgordijnen, Twist® gordijnen of misschien Duettes® kan je naar de volgende stap. Want ook verduisterende raamdecoratie van Luxaflex® is namelijk elektrisch te bedienen. 

Samen met Luxaflex® PowerView® kan jij met een afstandsbediening, app of met spraakbesturing je raamdecoratie besturen. Je kan zelfs speciale scènes instellen. Zo kun jij ‘s avonds je rolgordijn automatisch naar beneden laten rollen, wordt je ‘s ochtends wakker? Dan is hij alweer omhoog. 

Kom eens langs in de winkel en ontdek onze ruime collectie Luxaflex producten. Voel en ervaar het zelf! Vind een winkel
Producten
Diensten