Luxaflex® Silhouettes®

Luxaflex® Silhouette® Shades®  zijn sfeervol en hebben een exclusieve stijl. Luxaflex® Silhouettes® hebben horizontale stoffen lamellen, die tussen twee doorzichtige lagen stof hangen. Deze zijn te kantelen waardoor je op een stijlvolle manier je lichtinval en privacy bepaalt. 


Silhouettes Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Silhouettes Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat zijn Luxaflex® Silhouettes®? 

De Silhouette® Shades® van Luxaflex® filteren subtiel het felle licht wat je kamer binnenkomt. Deze Silhouette® Shades® zijn zeer veelzijdig en zijn daardoor de perfecte keuze voor ieder raam in jouw huis. Ze zijn namelijk een soort rolgordijn en jaloezie in één! 

Daarnaast zijn Silhouette® Shades® van Luxaflex® ook nog eens makkelijk te onderhouden, het schoonmaken van de Silhouettes® kan simpel door deze met de hand te wassen. Lees meer over het schoonmaken van Luxaflex® raamdecoratie


Silhouettes Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Silhouettes Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat is de prijs van Luxaflex® Silhouettes® Shades®? 

De Silhouette® van Luxaflex® zijn volledig op maat verkrijgbaar. De prijs is daarin dus afhankelijk van jouw wensen, het aantal ramen en de afmeting van die ramen. Wil je een offerte ontvangen over de kosten? Dat kan, in de winkel geven wij advies en krijg je van ons vrijblijvend een offerte voor jouw Luxaflex® Silhouette® Shades®. Kunnen Luxaflex® Silhouettes® elektrisch? 

Ja, Luxaflex® Silhouettes® kun je elektrisch bedienen! Gemakkelijk via Luxaflex® PowerView®, hiermee kun jij al jouw Luxaflex® raamdecoratie makkelijk mee bedienen. Via de app, je stem of met de handige Pebble® afstandsbediening. Heb je vragen over elektrische Luxaflex® Silhouettes®? Kom gerust langs in de winkel, wij helpen je graag met al jouw vragen. Luxaflex® Silhouette® Shades® op maat

De Silhouette® Shades® van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen, maten en dessins. Wij helpen bij Aanhuis.nl graag met het samenstellen van de perfecte raamdecoratie. Onze interieuradviseurs bedenken met jou de ideale kleur en stijl. 

Denk ook eens aan Luxaflex® Silhouette® Shades® met ClearView. Deze stof biedt nog meer zicht naar buiten maar zorgt wel voor filtering van het licht naar binnen. Dat is toch ideaal?!
Daarna komen onze vakmensen bij jou thuis om in te meten en te monteren! Zo kan jij optimaal genieten van jouw Luxaflex® Silhouette® Shades®. De voordelen van Luxaflex® Silhouette® Shades®

  • De SIlhouette® houden de warmte in de zomer buiten. Dus naast de zonwering, zijn de Silhouettes® ook raamdecoratie met warmtewering. Je brengt de warmte die je kamer binnendringt zelfs terug met 25%. Dat komt door de speciaal werende stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen. 
  • De sfeervolle Silhouettes® zijn zo ontzettend sfeervol door haar fijne stoffen. Het zijn zachte stoffen, van schitterend zijde tot fijn linnen, waar de Silhouettes® van zijn gemaakt. Daarnaast heb je ook nog reflecterende en zonwerende stoffen. Al deze stoffen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Alles in het kleurenpalet van de Silhouette® straalt verfijning uit. Zachte wittinten, aangename eigentijdse grijstinten of subtiele, natuurlijke aardse tonen.
  • Comfort en veiligheid zijn vanuit Luxaflex® bepalend geweest bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden voor de Silhouette®. Zo kan je kiezen voor het elegante SmartCord®, voor vederlichte bediening omhoog en omlaag met LiteRise® of voor het complete gemak voor Luxaflex® PowerView® Motorisation.


Jouw Luxaflex® Silhouette® Shades® schoonmaken

Het is niet moeilijk om je Silhouettes® Shades® schoon te houden, als je het maar regelmatig bijhoudt. Eens in de zoveel tijd met een stoffer of plumeau over de Silhouettes® Shades® doet al een hele hoop. Je kan eventueel ook de stofzuiger gebruiken mits je hem op een lage stand kan zetten, anders heb je de kans dat je de gordijnen kapot maakt. Twijfel je? Gebruik dan alleen een plumeau. 

Heb je een aantal vlekken of zijn jouw Silhouettes® Shades® vies geworden? Dan kan je de gordijnen onderdompelen in een badje met een mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen synthetische schoonmaakmiddelen. Let er ook op dat je ervoor zorgt dat de bovenbak droog blijft. 

Heb je het even laten weken? Dan kan je het gordijn uitspoelen met water en volledig uithangen, met de lamellen gesloten, om te laten drogen. Je kunt Silhouettes® Shades® van Luxaflex® niet strijken. 

Let op: Heb je de volgende stofkwaliteiten: ‘Bon Soir, Matisse, ClearView of Ombre? Dan raden wij af om deze te reinigen maar slechts met een plumeau af te nemen. Bij vragen kan jij altijd langskomen in één van onze winkels

Wil jij meer weten over Luxaflex® Silhouette® Shades® of wil jij langskomen om de collectie te bekijken? Dat kan! Kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt. En ontdek de sfeervolle raamdecoratie van Luxaflex®. 

Vind een winkel
Producten
Diensten