Luxaflex® Rolgordijnen

Luxaflex rolgordijnen ontdek je bij Aanhuis.nl

Rolgordijnen zijn hartstikke populair. Vooral in de slaapkamer wanneer het donker moet zijn, zijn rolgordijnen de perfecte keuze. Ze zijn verduisterend, modern en verkrijgbaar in meerdere soorten, maten, kleuren en dessins.

Waarom rolgordijnen van Luxaflex®?

Ben jij benieuwd naar de rolgordijnen van Luxaflex® en waarom juist deze raamdecoratie zo populair is geworden? Rolgordijnen van Luxaflex® hebben een stijlvolle afwerking, zijn gemakkelijk op maat te maken en zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Luxaflex® rolgordijnen. Hoe maak je Luxaflex® rolgordijnen schoon?

De rolgordijnen zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Dit komt omdat de rolgordijnen voorzien zijn van Dustblock®. Hierdoor bescherm je jouw rolgordijnen tegen vocht, vet en vuil. Ideaal voor badkamers en keukens, zo voorkom je vlekken op je rolgordijnen. 

De rolgordijnen van Luxaflex zijn gemakkelijk schoon te maken met een natte doek. Laat ze daarna even drogen, door het gordijn naar beneden te laten. 

De rolgordijnen van Luxaflex® zijn inherent duurzaam en helpen licht- en warmtetoetreding te beheersen. Door de kwalitatieve stoffen dragen de rolgordijnen bij aan het beperken van energieverlies. Zo bespaar je met de rolgordijnen van Luxaflex® dus op je energiekosten. Zijn er verduisterende Luxaflex rolgordijnen?

Naast de functionele eigenschappen is het natuurlijk belangrijk dat het rolgordijn wel past binnen jouw interieur. Luxaflex heeft rolgordijnen in verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren, patronen en dessins. Zo kies jij wat past bij jouw stijl. Wat zijn Twist rolgordijnen van Luxaflex?

Elegante raamdecoratie met een intelligent en modern ontwerp, dat zijn de Twist® rolgordijnen van Luxaflex®. Door de transparante en verduisterende stroken stof over elkaar te schuiven, bepaal jij zelf de hoeveelheid licht of privacy. Welke kleuren Luxaflex® Twist® rolgordijnen zijn er? 

De opvallende stijl van de Twist® rolgordijnen kenmerkt zich door de luxueuze, glanzende en bijzondere getextureerde stoffen. De stoffen komen uitzonderlijk goed tot hun recht in kleuren als natuurlijk groen, pastel blauw, mauve en krachtig roze. 

Daarnaast zijn er verschillende patronen mogelijk die ieder jaar weer op de trends worden uitgebreid. De zachte ClearView® met transparante en verduisterende stroken zijn één van de meest gekozen Twist® shades rolgordijnen. Zijn Luxaflex® rolgordijnen ook elektrisch bedienbaar?

Combineer je rolgordijnen met PowerView® en ontdek de perfecte balans tussen licht en privacy. Met PowerView® kun je al je raamdecoratie vanaf je smartphone, tablet of afstandsbediening, bedienen. 

Zelf als je niet thuis bent! Stel bijvoorbeeld scenes in; zo kan je ‘s ochtends wakker worden met de rolgordijnen open. Of wanneer zaterdagavond op de bank zit en je rolgordijnen vanzelf naar beneden gaan.

Ben jij benieuwd naar de rolgordijnen van Luxaflex®? En wil jij deze graag in de winkel komen zien en proberen? Kom naar één van onze winkels en ontdek alles over onze collectie Luxaflex® rolgordijnen.  Vind een winkel
Producten
Diensten