Luxaflex® Plissé gordijnen

Waarom Luxaflex® plissé gordijnen?

Natuurlijk kent iedereen de bekende Luxaflex® jaloezieën, maar daarnaast biedt Luxaflex vele andere soorten raamdecoratie, zoals ook plissé gordijnen. Met vele keuzes in dessins, stoffen en verschillende kleuren of prints kies jij jouw eigen unieke raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor moderne witte plissé gordijnen of zwarte Luxaflex® plissés voor een stoere look. Luxaflex® biedt een scala aan mogelijkheden, passend bij jouw woonwensen en woonstijl. 

Wil je al onze plissé gordijnen in het echt zien en ook testen? Kom dan eens langs in één van onze winkels.Zijn er ook verduisterende Luxaflex® plissé gordijnen?

Luxaflex® heeft een zeer ruime collectie plissé gordijnen in verschillende soorten, maten, dessins en stoffen. Waaronder ook verduisterende plissés van Luxaflex®, waardoor ze dus ook perfect zijn voor in de slaapkamer. Want als je gaat slapen, wil je dat het zo donker mogelijk is. Maar ook voor transparante en semi-transprante plissé gordijnen kun je bij ons langskomen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak voor gratis interieuradvies. Kan een plissé gordijn op maat worden gemaakt?

Bij Aanhuis kan je je plissé gordijnen van Luxaflex® gewoon op maat bestellen. Onze vakmensen komen graag bij je thuis om je nieuwe raamdecoratie op te meten en te monteren. Jij wordt ontzorgd van A tot Z. Wil je graag je plisségordijn voor je draaikiep raam hangen? Dat kan! Ook voor moeilijke ramen helpen wij je met een oplossing bijvoorbeeld met het handige zelfklevende ophangsysteem van Luxaflex, TruFit™. Hierdoor kan ook in moeilijke ramen jouw plisségordijn hangen!  Zijn Luxaflex® plissés ook geschikt voor de badkamer en keuken?

Om een simpel antwoord te geven, ja. Plissés van Luxaflex® zijn door een speciale dustblock zeer geschikt voor in de keuken. Door deze technologie kunnen de plissés goed tegen vet en spetters. Je haalt ze er met een doek zo af, handig! Maar ook in vochtige ruimtes doen de plissé gordijnen van Luxaflex® zijn werk. Ze zijn goed bestand tegen vocht en gaan daardoor niet snel schimmelen.Zijn er ook elektrisch bedienbare Luxaflex® plissé gordijnen?

Gemak dient de mens en samen met Luxaflex® PowerView® kan jij je plissé gordijnen makkelijk elektrisch bedienen via de app, bijbehorende afstandsbediening of zelfs via spraakbesturing. Je kan daarnaast ook scenes instellen. Zo gaan jouw plissés automatisch naar beneden of naar boven wanneer het bijvoorbeeld donker wordt of wanneer je ’s ochtends wakker wordt. 

Wil je hier meer over weten? Dan lees je hier alles over Luxaflex® PowerView®.Vind een winkel
Producten
Diensten