Luxaflex® jaloezieën

Stijlvol, karakteristiek en perfect in elk interieur, dat zijn horizontale of verticale jaloezieën van Luxaflex®! Met jaloezieën kies jij voor raamdecoratie dat afhankelijk van jouw stijl in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen is. 

Maar wat maakt de verschillende jaloezieën van Luxaflex® nou zo bijzonder? Wanneer kies je jaloezieën van Luxaflex® en in welke stijl kan je ze het beste toepassen? Daar vertellen wij je graag meer over!Waarom nieuwe houten jaloezieën van Luxaflex®?

De schoonheid van de natuur in een elegante klassieker. Dat zijn houten jaloezieën. Gemaakt van de beste materialen verkrijgbaar in verschillende designs voor een fraaie look. Houten jaloezieën zijn gemaakt uit prachtig hardhout en modern imitatiehout. Innovatie en design met duurzaamheid als uitgangspunt.  

De houten jaloezieën van Luxaflex® onderscheiden zich door de verfijnde details. De horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Ook zijn de Luxaflex® jaloezieën op maat te maken. Kies jij voor lamellen voorzien van natuurlijke nerven, een geschilderde look in grijstinten of juist voor felle kleuren? Voor ieder raam een designvolle oplossing, jij bepaalt de look!Waarom nieuwe aluminium jaloezieën van Luxaflex®?

Een echte klassieker onder de jaloezieën zijn de aluminium Luxaflex®. En natuurlijk kan je nieuwe jaloezieën van aluminium op maat laten maken en in de kleur bestellen die jij wilt. Luxaflex® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, passend bij jouw woonstijl (25 mm, 50 mm zijn populaire lamelbreedtes).

Aluminium Luxaflex® jaloezieën voor elke woonstijl

Witte lamellen hebben een rustige en lichte uitstraling, passend bij de basic of Scandinavische woonstijl. Of wat dacht je van stoere zwarte aluminium Luxaflex® jaloezieën voor in een design of industrieel interieur, de horizontale lamellen staan erg fraai wanneer je hoge ramen of brede tuindeuren hebt! Wanneer horizontale of verticale Luxaflex® jaloezieën?

Je kan bewust voor horizontaal of verticaal kiezen wanneer je bijvoorbeeld een ruimtelijk effect wil bereiken met Luxaflex® jaloezieën. Met horizontale jaloezieën kan je een kleine ruimte groter laten lijken omdat ze van links naar rechts verlopen en de breedte benadrukken. heb je een kamer met laag plafond dan kan je door verticale Luxaflex® jaloezieën de hoogte benadrukken en door de lange lamellen lijkt je woonkamer of keuken optisch hoger. 

Opties voor Luxaflex® jaloezieën: mat, metallic of ladderband?

Verder kan je ook spelen met het heffect van het materiaal. Aluminium Luxaflex® jaloezieën zijn er als matte of glanzende versie, met een metallic glansje leg je juist de focus op een mooi groot raam. Bij de houten jaloezieën van Luxaflex® kan je kiezen of je wel of geen ladderband wilt. Met een ladderband onderstreep je de natuurlijke uitstraling van deze jaloezieën, prachtig in een basic interieur en natuurlijke sfeer in je slaapkamer of woonkamer. De keuze is geheel aan jou! Jij combineert jouw perfecte Luxaflex® jaloezieën op maat met behulp van onze adviseurs, kom eens langs in de winkel. Wij helpen je graag!Elektrisch bedienbare jaloezieën van Luxaflex®

Door de vele bedieningsmogelijkheden van Luxaflex® jaloezieën is het heel simpel om zowel het zonlicht als ook je privacy te reguleren. Gewoon, door de lamellen te kantelen! Heb je ook al eens aan elektrische bediening gedacht? Luxaflex® biedt PowerView® Motorisation aan die je bedient met de Pebble® afstandsbediening of spraakbediening.Luxaflex® jaloezieën via je mobieltje bedienen

Ook kan je de PowerView® app downloaden. Via de app is het ook mogelijk, je raamdecoratie via je mobieltje bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tijdschema in te plannen. De raamdecoratie zal zich dan op het door jouw ingestelde tijdstip aanpassen, aan de door jou bepaalde stand.

Ben jij benieuwd naar de mooiste jaloezieën op maat van Luxaflex®? Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt en ontdek hoe sfeervol de raamdecoratie van Luxaflex® is. Vind een winkel
Producten
Diensten