Luxaflex® Duettes Shades® ontdek je bij Aanhuis.nl

Een van de bekendste merken op het gebied van raamdecoratie is Luxaflex®. Met al haar innovatieve oplossingen om jouw ramen weer in een mooi daglicht te zetten. 

De duettes® van Luxaflex® zijn al jaren enorm toonaangevend in de raamdecoratie markt en dat is niet voor niets, want de duette® shades zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen! En daar vertellen wij je graag meer over. Waarom duettes van Luxaflex? 

Duettes® zijn voor elke ruimte geschikt. Door de vele mogelijkheden in dessins, patronen en kleuren zijn ze toepasbaar in elke woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervolle pastel tint of voor zwarte Luxaflex® Duettes. Daarnaast zijn ze ook nog eens op maat te maken, zo zijn ze geschikt voor elk type raam. De makkelijke bediening maakt het kiezen voor duettes® helemaal makkelijk!Hoe werken Luxaflex Duettes?

Duettes® zijn opgebouwd uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Ze zijn daarnaast gemakkelijk te bedienen en kunnen helemaal naar boven en beneden maar door een top down - bottom up bediening ook in het midden hangen. Zo bepaal jij hoe ze hangen.Welke kleuren zijn er voor Luxaflex Duettes? 

Door de vele bedieningsmogelijkheden van Luxaflex duettes® is het heel simpel en eenvoudig om zowel zonlicht als gewenste privacy te bepalen. De stof kan zowel van beneden naar boven als andersom bediend worden en door de vele verschillende stofkeuzes kan er ook gekozen worden voor verschillende transparanties van de duettes®. Transparant, lichtdoorlatend, linnen structuur tot zelfs verduisterend voor in de slaapkamers. En daarbij vind je Duettes van Luxaflex in vele kleuren.Zijn Luxaflex Duettes ook elektrisch bedienbaar?

Jazeker, Luxaflex® duettes® zijn geschikt voor Luxaflex® PowerView®! Door middel van dit systeem wordt het mogelijk om je Duettes te bieden met je smartphone, stem of afstandsbediening. 

Daarnaast kun je gemakkelijk verschillende scènes inplannen. Zo bepaal jij wanneer de Duettes® omhoog of omlaag gaan. Daarnaast biedt PowerView® een veilig gevoel, laat mensen denken dat je thuis bent door je raamdecoratie op afstand te bedienen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Duettes® van Luxaflex® Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt.

Vind een winkel
Producten
Diensten