Luxaflex® in de badkamer

Luxaflex® raamdecoratie in de badkamer

Raamdecoratie in je badkamer is ontzettend belangrijk maar kan ook lastig zijn. Want welke raamdecoratie past het beste in een vochtige ruimte, geeft je genoeg privacy maar laat ook veel licht binnen. 
Luxaflex® geeft antwoord! Luxaflex® heeft een ruim assortiment raamdecoratie. Wij geven advies over welke geschikt zijn voor jouw badkamer én ook nog eens passen bij jouw woonwensen!Welk type Luxaflex® raamdecoratie past het beste in de badkamer?

Badkamers staan natuurlijk bekend als vochtige ruimtes, waarbij de temperatuur nogal kan verschillen. Daarom is het belangrijk dat je raamdecoratie vindt die bestand is tegen vocht, temperatuurverschillen en die niet snel verkleurd.

Welke Luxaflex® raamdecoratie jij in de badkamer hangt bepaal je natuurlijk zelf. Maar we helpen je graag een handje. Door de voor- en nadelen te benoemen van elke soort raamdecoratie.Luxaflex® Duettes® in de badkamer

Luxaflex® Duettes® bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraat vormen. Dit zorgt er allereerst voor dat deze goed isoleert en daardoor de kou buiten houdt en de warmte binnen. Dat kan lekker zijn als je geen vloerverwarming in de badkamer hebt.

Daarnaast hebben Duettes® een top down – bottom up bediening. Hierdoor kan jij zelf bepalen hoeveel privacy en lichtinval je creëert in de badkamer.

Ook zijn de Duettes® voorzien van DustBlock® technologie. Dit maakt je raamdecoratie vocht- en vuilafstotend. Ideaal voor een badkamer, hierdoor blijven je Duettes® langer mooi!Luxaflex® plissé gordijnen in de badkamer

Plissé gordijnen hebben net als Duettes® top down – bottom up bediening, hierdoor bepaal jij hoe je raamdecoratie hangt. Daarentegen bieden plissés een mindere mate van isolatie vanwege de enkele harmonica stof.

Maar ook plissé gordijnen van Luxaflex® zijn voorzien van het handige Dustblock® systeem. Waardoor ook deze een goede keuze zijn voor in de badkamer.Aluminium of houten jaloezieën van Luxaflex® in de badkamer

Horizontaal of verticaal? Met de aluminium jaloezieën kies je voor waterbestendige raamdecoratie geschikt voor iedere badkamer. De aluminium jaloezieën van Luxaflex® zijn makkelijk in onderhoud, roesten en verkleuren niet.

Daarnaast bepaal je ook makkelijk de hoeveelheid licht en privacy, door de lamellen te kantelen. 

Houten jaloezieën van Luxaflex zijn tegenwoordig ook prima te hangen in de badkamer. Houten Luxaflex® zijn voorzien van een speciale coating. Deze gaat stof en vuil tegen maar beschermt het hout ook tegen kromtrekken door vocht.

Ook zorgt deze coating ervoor dat houten jaloezieën niet snel verkleuren. Wil jij dus zwarte Luxaflex® in je badkamer? Dat kan! Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak, onze adviseurs helpen je graag.Rolgordijnen van Luxaflex® in de badkamer

Ook rolgordijnen zijn een populaire keuze als raamdecoratie in de badkamer. Deze hebben natuurlijk ook de unieke DustBlock® technologie van Luxaflex®. Daarnaast zijn rolgordijnen goed voor isolatie en zorgen ze voor privacy.

Rolgordijnen zijn makkelijk op maat te maken en zijn ook zonder te boren te bevestigen in de badkamer. Kies uit verschillende kleuren, stoffen en dessins om rolgordijnen persoonlijk naar jouw wens samen te stellen. Liever wat meer licht? Dan kan je ook nog eens gaan voor semitransparante stof.

Wil je alle mogelijkheden van Luxaflex® raamdecoratie in de badkamer ontdekken. Kom langs in onze winkel en ervaar en test het zelf. Vind een winkel
Producten
Diensten