Luxaflex® raamdecoratie met klasse

Luxaflex® gaat verder dan alleen de aluminium jaloezieën. Het is een merk, een merk dat iedereen kent en dat een grote groep aanspreekt. De mooiste raamdecoratie producten voor je woning, van keuken tot badkamer. Denk aan:

De raamdecoratie van Luxaflex® kan je met elektrische gordijnrails combineren. Met de verduisterende varianten beperk je de hoeveelheid zonlicht en warmte die via je ramen in je woning dringt. Wil je graag van het uitzicht genieten? Dan zijn er verschillende soorten transparante raamdecoratie van Luxaflex®. 

Vanwege het diverse aanbod aan raamdecoratie is er altijd een raamdecoratie die bij jouw woonstijl past. Luxaflex® levert hoogwaardige kwaliteitsproducten op maat. Luxaflex® raamdecoratie is makkelijk in onderhoud, daarnaast is schoonmaken zeker niet moeilijk. Bovendien is Luxaflex® raamdecoratie op maat te maken. 


Luxaflex | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke raamdecoratie voor welke kamer?

Omdat het assortiment van Luxaflex® op maat zo breed is kan je voor elke ruimte in je woning de passende raamdecoratie vinden. De vorm van het raam speelt geen rol, ook voor schuine ramen en draai-kiepramen is er een Luxaflex® raamdecoratie op maat.

Wanneer je raamdecoratie voor een badkamer zoekt let goed op het materiaal dat je kiest omdat het een ruimte is waar het vaak vochtig of warm is. Voor de rest geldt kijk naar jouw interieur en stijl en kies daar de Luxaflex® raamdecoratie bij die qua materiaal, kleur en opties het beste bij je past. Dan heb je jaren plezier van dit kwaliteitsproduct. Bijvoorbeeld bamboe Luxaflex® jaloezieën in de keuken voor een warme sfeer of zwarte Luxaflex® rolgordijnen voor een extra donkere slaapkamer.. 

Natuurlijk kan je ook samen met onze interieurstylist een keuze maken wanneer het om de beste Luxaflex® raamdecoratie voor jouw keuken of woning gaat. Plan dan een vrijblijvende interieuradvies afspraak in en je weet zeker dat je de goede keuze maakt. 


Luxaflex raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke bediening kies jij voor je Luxaflex®?

Luxaflex® vindt veilige bediening heel belangrijk, zo kan je kiezen uit verschillende opties:

  • LiteRise®, een lipje waarmee je raamdecoratie kan bedienen
  • Smartcord®, een koord dat zichzelf weer oprolt
  • PowerView® Automation, de elektrische bediening

De meest eenvoudige vorm van bediening is een stang of stok, dat kan natuurlijk ook. Hangt jouw raamdecoratie in een hoge hal of op een andere plek die je moeilijk kan bereiken dan is elektrische bediening interessant. Of wanneer je gewoon vanuit je bank de rolgordijnen dicht wilt doen om te netflixen. 

Hoe werkt elektrische bediening met de PowerView® app?

Wanneer je voor de optie kiest om jouw raamdecoratie vanaf je mobiel te bedienen hoef je simpelweg de Powerview® app te downloaden. Met deze app op je smartphone of tablet stel je eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste postitie. Met de RemoteConnect op je app kan je je raamdecoratie bedienen vanaf je mobiel waar je ook bent. Benieuwd naar de kosten voor Luxaflex Powerview® Automation? Lees het hier. 

Luxaflex® op maat vind je bij Aanhuis.nl

Jouw Luxaflex® raamdecoratie hangt op zijn mooist wanneer deze precies op maat is. Zo kun jij genieten van het perfecte rolgordijn, Duette, plisségordijn of vouwgordijn. Bij ons in de winkel helpen onze adviseurs jouw met Luxaflex® raamdecoratie op maat. Wij helpen met het kiezen van jouw favoriete raambekleding en komen daarna gewoon bij jou thuis inmeten en monteren. Of je jouw Luxaflex® nou in of op de dag gemonteerd wilt hebben, voor is het allemaal geen probleem. Zo hoef jij helemaal niets te doen. 

Luxaflex® makkelijk monteren met TruFit™

Heb jij geen zin om gaten te boren in jouw kozijn? Wat dacht je dan van het TruFit™ concept van Luxaflex? Hierdoor kan jij gemakkelijk jouw raamdecoratie met een zelfklevend ophangsysteem in je kozijnen bevestigen. Makkelijk te monteren door onze vakmensen. 

Luxaflex® kopen doe je bij Aanhuis.nl

Wil jij ook Luxaflex® op maat kopen? Dan kunnen wij jou helpen met het maken van de juiste keuze. Twijfel je nog tussen Luxaflex rolgordijnen, Duettes of houten Luxaflex? Of wil je misschien Luxaflex horren kopen? Met Poll-tex gaas of voor een draaikiep raam? Kom langs in de winkel, onze deskundige adviseurs vertellen je graag alles over onze Luxaflex producten.

Luxaflex® aanbieding bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Daarnaast hebben we meerdere keren per jaar leuke acties van Luxaflex®. De actuele acties vind je altijd op onze actiepagina of in de winkel. Wij helpen jouw graag met de perfecte raamdecoratie van Luxaflex®. Vind een winkel
Producten
Diensten