Luxaflex® PowerView®

Luxaflex® PowerView® is hét geautomatiseerde em slimme raamdecoratie-systeem van Luxaflex®. Een ideale wereld waarbij je raamdecoratie zich automatisch aanpast op elk moment van de dag. Je kunt het precies zo instellen zoals jij dat het liefst hebt. Met de Pebble® afstandsbediening of wandbediening stuur je, met één druk op de knop, alle raamdecoratie aan van je hele huis. Ook kan je de PowerView®-app downloaden. Op deze app op je smartphone of tablet stel je eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste postitie. Met de RemoteConnect op je app en kan je je elektrische gordijnrails bedienen, waar je ook bent. 


Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Je raamdecoratie elektrisch bedienen met Luxaflex® PowerView®

Met PowerView® Automation kan je alle scènes van de gehele dag aanpassen, van zonsopkomst tot zonsondergang. Door Powerview® zelf berekend, gebaseerd op je locatie. Als jij wilt dat je raamdecoratie om 8:00 uur in de ochtend open gaat, dan kan je dat instellen. Gaat de zon onder en wil je rond 19:30 uur 's avonds meer privacy in je woonkamer, dan stel je in dat je raamdecoratie zakt of dichtgaat. Alles kan heel flexibel met Powerview®. 

PowerView® Automation is volledig op batterij aangedreven, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Door deze aandrijving is de bediening ook kindvriendelijk, je hebt namelijk geen koord meer waar een kind in verstrikt kan raken. 


Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ontdek Luxaflex® PowerView® in jouw smarthome

Het bekroonde smarthomesysteem werkt onder andere met Apple Home Kit, Amazone Alexa, Google Home en Nest, maar ook als losse app of afstandsbediening. Gebruik het om je te helpen ontwaken, voor een veiliger gevoel of om een andere sfeer te creëeren - geheel automatisch. Je kunt nu op je smartapparaat via een uiterst intuïtieve digitale interface je Luxaflex raamdecoratie bedienen. De Pebble® Remote past precies in je handpalm en deze is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. 

PowerView® Automation is verkrijgbaar met vele Luxaflex® raamdecoratie, zoals:


Luxaflex PowerView® | afstandsbediening | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat kost Luxaflex Powerview?

De Luxaflex Powerview®, ook wel gemotoriseerde raambediening van Luxaflex® genoemd, varieert in kosten. De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van het raam, het aantal ramen en gewenste extra opties, zoals bijvoorbeeld een multifunctionele afstandsbediening. Om de kosten van Luxaflex® met motor echt goed in kaart te brengen, adviseren wij om contact op te nemen met één van onze winkels bij jou in de buurt. Zij zullen jou zo snel mogelijk een gerichte prijs geven die aansluit op jouw wensen en behoeften voor raamdecoratie voorzien van Luxaflex Powerview®. 

Wil je graag meer weten over PowerView® Automation of de elektrische gordijnrails graag testen, voelen en uitproberen? Onze interieurspecialisten helpen je graag op weg. Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt! 

Slimmer Wonen met Luxaflex Powerview®

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je je hele huis 'smart' laten inrichten. Alles elektrisch, vooraf ingesteld of met je smartphone, afstandsbediening, schakelaar of spraakgestuurd. Wil jij dit in huis of wil je er in ieder geval meer over weten? Plan dan een afspraak in met onze Slimmer Wonen specialist.

Vind een winkel
Producten
Diensten