Lamellen

Ze worden ook wel eens verticale jaloezieën genoemd. Lamellen staan prachtig wanneer je hoge ramen hebt. De lengte wordt op een stijlvolle manier benadrukt omdat verticale lamellen niet onderbroken zijn. Jouw woonkamer of hal lijkt hierdoor extra ruim. Lamellen zijn weer helemaal hot vanwege hun design en hebben bovendien veel voordelen:


Lamellen slaapkamer Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Lamellen Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke voordelen hebben verticale lamellen?

Je kent lamellen natuurlijk van openbare gebouwen en kantoorpanden. Dit komt omdat lamellen erg praktisch zijn. En ze zijn zeer geschikt voor woningen, hier een aantal voordelen:

  • ideaal voor schuifpuien
  • inkijk beperken
  • lichtinval reguleren
  • isolerend

Heb je een schuifpui dan zijn lamellen de ideale raamdecoratie. Want je schuift de lamellen opzij, net als de schuifpui. Op deze manier heb je geen 'last' van raamdecoratie boven je schuifpui of wapperende gordijnen die in de weg hangen. Wil je graag de mogelijkheden voor lamellen bij jou thuis bespreken? Kom dan naar de winkel of plan direct jouw afspraak voor een oriënterend adviesgesprek. 


Lamellen Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Lamellen aluminium Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke lamellen kies jij?

Lamellen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, denk aan aluminium, stof of pvc. Het materiaal bepaalt ook de uitstraling van je lamellen. Ook bij de kleuren kan je uit een breed assortiment kiezen, van roomwit tot mat zwart, je kiest de kleur lamellen die het beste past bij jouw woonstijl. Of bij de kozijnen van je ramen?

Hoogwaardige lamellen met je mobieltje besturen

Wij hebben lamellen van de merken Luxaflex®, Bece en de Aanhuis collectie. Wanneer je hoge ramen hebt is het goed om er van tevoren over na te denken hoe jij je lamellen wilt bedienen. Dat kan eenvoudig met een stang of een koord. Erg handig is ook de optie die Luxaflex® biedt. Je kan jouw lamellen met elektrische bediening verkrijgen.

Met de PowerView® van Luxaflex® bestuur jij jouw lamellen eenvoudig via de smartphone of zelfs per spraakopdracht. Wil je graag zien hoe lamellen werken? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt en we laten je graag verschillende lamellen zien zodat je overtuigd jouw keuze maakt. Lichtinval van vrij uitzicht tot volledige privacy

Een van de voordelen van lamellen is dat je ze opzij schuift. Stel je hebt hoge ramen of een schuifpui naar de tuin toe dan kan je met lamellen volop genieten van het uitzicht.

Omdat je lamellen stapsgewijs kan verschuiven bepaal jij hoeveel inkijk je toelaat. Zo kan je op elk moment van je privacy genieten. Omdat je makkelijk bepaalt hoeveel licht je naar binnen laat heb je tegelijkertijd ook de warmte in je woonkamer of keuken onder controle.

Wil je de zon mijden schuif je de lamellen dicht. Heb je licht nodig omdat je in de keuken druk bezig bent dan laat je de lamellen zo ver mogelijk open staan. Graag bespreken wij samen de mogelijkheden voor lamellen in jouw woning. Maak een afspraak of kom gewoon naar de winkel.

Vind een winkel
Producten
Diensten