Jaloezieën

Wat zijn de voordelen van jaloezieën?

Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met horizontale jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat 'vallen'. Horizontale jaloezieën heb je in verschillende varianten:

 • aluminium jaloezieën
 • kunststof jaloezieën
 • houten jaloezieën

Met de aluminium of kunststof varianten heb je meer keuze in kleuren. Met de houten versie breng je door de natuurlijke uitstraling meer warmte in huis. Houten jaloezieën passen goed bij de Scandinavische woonstijl en ze zijn bovendien perfect te combineren met gordijnen. 


Houten jaloezieën / blinds Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
jaloezieën / blinds Multisol - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën, ook de welbekende Luxaflex®, zijn tijdloos. Dit product is al sinds decennia op de markt en volledig doorontwikkeld. Zo kan je dankzij de Luxaflex PowerView® jouw jaloezieën tegenwoordig via de app op jouw mobieltje besturen. Of je kan zelfs tegen je jaloezieën praten, spraakbediening behoort namelijk ook tot de opties.

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele kleuren. En wat is er nog meer mogelijk?

 • lamellen in verschillende afmetingen
 • jaloezieën op maat
 • verschillende opties voor het kantelen
 • volop privacy wanneer volledig gesloten

Via een koord of een ketting kan je de standaard jaloezieën bedienen. Wij verkopen horizontale jaloezieën van onder andere de merken Luxaflex®, BeCe en de Aanhuis collectie. De elektrische bediening is een erg comfortabele aanvulling van Luxaflex. Wil je deze graag testen? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt en wij laten je graag verschillende voorbeelden zien. 


Aluminium jaloezieën BeCe - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aluminium jaloezieën BeCe - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Houten jaloezieën of blinds

Houten jaloezieën worden ook wel blinds genoemd. Omdat hout een natuurlijk product is hebben deze jaloezieën een warme uitstraling. Door het hout zijn ze redelijk exclusief en hebben ze wel iets weg van de populaire en luxueuze shutters.

Welke opties kies jij?

Ook bij houten jaloezieën kan je kiezen uit vele opties:

 • diverse lamel breedtes
 • verschillende kleuren
 • glanzende en matte versies
 • diverse uitvoeringen zoals de ladderband

Wij hebben houten jaloezieën van de merken Luxaflex®, BeCe, Inside, Blend en de Aanhuis collectie in ons assortiment. Ook de houten jaloezieën kan je dankzij de Luxaflex PowerView® met je smartphone, tablet of per spraakopdracht besturen. Dan kan jij lekker op de bank blijven liggen wanneer je de jaloezieën dicht doet voor een gezellige filmavond.


Aluminium jaloezieën Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aluminium jaloezieën Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat is een ladderband?

Een ladderband is een stoffen strook die de lamellen bij elkaar houdt. Deze kan smal of breed zijn, aangepast aan de grootte van de lamellen. Ook kan je met deze ladderbanden je houten jaloezieën een persoonlijk tintje geven. Kies je bijvoorbeeld zwarte jaloezieën en een witte ladderband dan creëer je jouw individuele raamdecoratie, passend bij je woonstijl. Is er nog meer dat handig is om te weten over houten jaloezieën?


Houten jaloezieën / blinds Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Houten jaloezieën / blinds Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zijn houten jaloezieën milieuvriendelijk?

Houten jaloezieën zijn van speciaal hout gemaakt. FSC-gecertificeerd betekent dat het hout afkomstig is van duurzame houtkap. Het hout is licht van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Zodoende trekken de jaloezieën niet krom. Dit is een belangrijk punt om ervoor te zorgen dat de jaloezieën perfect passen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen en deuren? Wij adviseren je graag en komen de jaloezieën ook meten en monteren. Kom naar de winkel of plan direct jouw afspraak voor een oriënterend adviesgesprek over jaloezieën.


Houten jaloezieën / blinds Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Houten jaloezieën / blinds Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten