Welke kleuren zijn er voor pvc vloeren?

Laten we beginnen met de verschillende stijlen pvc vloeren, want daarop zijn alle kleuren van de pvc vloeren gebaseerd. Een tweetal stijlen pvc vloeren, namelijk: de hout- en betonlook maken daarin verschillend kleuren mogelijk. Daarnaast kunnen deze stijlen weer op verschillende manieren gepresenteerd worden. Wij werken met kwaliteitsmerken voor pvc vloeren. Bij ons kies je voor een zeer milieubewuste vloer. 

De houtlook kan recht of in visgraat gelegd worden en de betonlook kan effen of in tegelvariant gelegd worden. Vanuit deze mogelijkheden kan jij de kleur pvc vloer kiezen die bij jou past. Zo zijn er bijvoorbeeld donkergrijze pvc vloeren in beton look, donkerbruine eikenhouten look vloerplanken en ook hele lichte white wash of zelfs witte pvc vloeren. Voor elk interieur en elke stijl is er een bijpassende pvc klik of plakvloer in ons ruime assortiment te vinden, de keuze is aan jou.  


Kleuren | pvc vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kleuren | pvc vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Houtlook pvc vloeren

Een houtlook pvc vloer kan je bijna niet meer van écht hout onderscheiden. Met de innovatieve- en milieubewuste productietechnieken is de pvc vloer een uitstekende keuze geworden. De vloer straalt kwaliteit, klasse en enorm veel charme uit. Verkrijgbaar in alle mogelijke dessins en kleuren, van lichthout tot donkerhout maakt dit de vloer één van de populairste vloeren. 
 

Visgraat pvc vloeren

Naast de keuze voor een prachtige houtlook pvc vloer kan je er voor kiezen om de pvc vloer in verschillende stijlen te leggen. Dit kan strak en recht of schuin dat ook wel visgraat wordt genoemd. Het is zelfs mogelijk om de pvc vloer in verschillende kleuren hout te leggen. Denk aan een donkere- en een lichte plank die elkaar qua kleur perfect in balans houden. 


Houtlook | pvc vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Visgraat | pvc vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Betonlook pvc vloeren

Een betonlook pvc vloer, is tegenwoordig ook bijna niet meer van het écht te onderscheiden. De betonlook kan in een lichte- en donkere kleuren, passend bij jouw woonstijl. Ze worden weliswaar gewoon gemaakt van PVC maar zijn strak tegen elkaar gelegd, waardoor de vloer een uitstraling krijgt van een volwaardige betonvloer. 

Een echte betonvloer is weliswaar heel mooi maar kent het nodige onderhoud. Zo is nabehandelen met lijnolie of bijenwas vaak noodzakelijk. De nodige onderhoudsbeurten zorgen voor veel gedoe en kosten vaak veel tijd. Bij vloerverwarming wil een echte betonvloer soms bol gaan staan. Dit kan voor problemen zorgen wanneer je ramen en deuren wil openen. Bespaar jezelf de moeite door te kiezen voor een strak gelijmde pvc vloer. De vloeren kennen geen vellingkant, de zogenaamde v-groef, en vormen een aaneengesloten geheel.


Tegels | pvc vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Tegels | pvc vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Beleef en ontdek de verschillende kleuren en mogelijkheden voor pvc vloeren in één van onze winkels bij jou in de buurt. Voor welke stijl ga jij?

Gerelateerde vragen