Opslag nodig? Huur een Kubox

Woninginrichting-Aanhuis.nl is er niet alleen om je woning mooier te maken, we zijn er ook om het je gemakkelijker te maken. Service staat voorop, van het inmeten tot het leggen. Maar nu ook voor het opslaan van je meubels. Als je namelijk gaat verbouwen, of je huis deels gaat renoveren, dan moet je ergens je meubels kwijt. Dat kan nu heel gemakkelijk met Kubox.

Kubox zorgt voor een beetje extra ruimte die je wel kunt gebruiken op het moment dat jij een nieuwe vloer krijgt. Alles naar boven slepen is niet handig. Je meubels in de schuur drukken, is niet slim. Daarom kan je het beste gebruik maken van een Kubox;  de Kubox thuisbezorgd. En daarmee maak je het voor jezelf heel gemakkelijk.  


Opslag nodig? Huur een Kubox bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
Opslag nodig? Huur een Kubox bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe gaat Kubox te werk

Bestel je eigen Kubox op het moment dat jij hem nodig hebt. Deze leveren ze gratis bij jou thuis af. En heel simpel, heb je hem nodig, dan laadt je spullen in. Je kan hem laten staan in je tuin, maar we kunnen hem ook ophalen en weer terugbrengen wanneer jij je spullen weer nodig hebt. Ideaal voor als je je nieuwe vloer laat leggen.

 

Een Kubox bestellen kost € 259,-, maar kom je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl, dan krijg je €25,- korting!

 


Opslag nodig? Huur een Kubox bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
Opslag nodig? Huur een Kubox bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Nog even de voordelen voor je op een rij:

  • Box wordt voor de deur gezet
  • Jij zet je meubelen in de Kubox
  • Kubox blijft een paar dagen staan of wordt opgehaald
  • Woninginrichting-Aanhuis.nl legt (bijvoorbeeld) je vloer
  • Kubox wordt teruggebracht of opgehaald
  • En jij kan alles weer terugzetten in je woning

Het is eenvoudig, je hoeft zelf niet meer met een busje heen en weer te rijden naar een opslag. Het is veilig, je spullen zijn tijdens de opslag en eventuele transport verzekerd. En het is snel, als je de Kubox voor de deur hebt staan kan je beginnen met inladen. Meer weten over Kubox en wil je bij de aankoop van bijvoorbeeld je vloer een Kubox huren, vraag dan naar de mogelijkheden in onze winkel