Duurzame raamdecoratie van Luxaflex®

Luxaflex® houten jaloezieën zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dit FSC label is een internationaal label voor duurzame bosbouw. Dit label geeft de garantie dat een product afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en/of gerecycled materiaal. Op deze manier draagt Luxaflex® zeker haar steentje bij aan duurzaamheid en het behoud van de natuur op deze wereld. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je ook deze speciale jaloezieën, in allerlei kleuren en maten.  

   

Naast dat Luxaflex® gericht is op duurzaamheid, zijn sommige raamdecoratie producten ook gericht op energiebesparing. Zelfs al sinds 1985, toen vond Luxaflex® de zeer energie-efficiënte Duettes uit. Deze duettes, die je ook bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vindt, hebben een honingraat-ontwerp, waardoor je de warmte binnen houdt en de kou of warmte zelfs buiten!
Wist je dat zonder raamdecoratie, wel 50% van de verwarmings- en koelenergie uit je huis kan ontsnappen?

 

Een paar tips van Luxaflex® om ervoor te zorgen dat je je energieverbruik vermindert, op verwarmingskosten kan besparen én een comfortabelere sfeer in huis creëert. Met isolerende raambekleding zoals bijvoorbeeld duettes zorg je ervoor dat de warmte binnenblijft en de kou buiten, of juist andersom, afhankelijk van het seizoen. Speel met het daglicht, door middel van
deels licht doorlatende raamdecoratie van Luxaflex®. Hiermee creëer je de sfeer in huis die jij wenst. Ben je nou benieuwd hoe de houten jaloezieën of duettes er in het echt uit zien? Kom naar één van onze Woninginrichting-Aanhuis winkels en laat je inspireren.