Wasmachinekast

Gezien bij vtwonen 'weer verliefd op je huis'. Een wasmachine kast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen.

Tussen de laden en de machines kan ook nog een handige uittrekplank worden gemonteerd, waarop je de wasmand kan plaatsen of een wasje kan opvouwen. De onderkast kan eventueel ook voorzien worden van een draaideur. 
wasmachine kast vtwonen - Woninginrichting-aanhuis.nl
wasmachine kast vtwonen - Woninginrichting-aanhuis.nl

Kast voor wasmachine en droger

Een kind kan straks de was doen, en jij ook! Een kast waar jij je wasmachine en droger op hoogte kan zetten, dat is toch ideaal. Wil je daaronder lades voor de vieze was? Dat kan! Liever een uitschuiflade waar je de wasmand op kan zetten? Ook geen probleem! Jij ontwerpt geheel naar wens jouw eigen kast voor de wasmachine en droger. Wil je je wasmachinekast nog uitbreiden met andere ideeën? Onze adviseurs helpen je graag, maak een afspraak en samen ontwerpen we jouw droomkast. 


Wasmachinekast met wijnkast | kasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wasmachinekast | kasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Uiteraard is ook deze kast uit te breiden met een maatwerkinterieur. Moeten er schoonmaakspullen in, de strijkplank, de stofzuiger of iets anders? Voor alles wat je maar wil opbergen, creëren wij de ruimte. Je kast wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past in de ruimte die jij daarvoor in gedachte hebt. We helpen je graag met de optimale indeling voor jouw werkkast. Kom eens langs in een van de winkels en bekijk wat we voor jou kunnen maken.


Wasmachinekast met voldoende ruimte | kasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wasmachinekast met voldoende ruimte | kasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten