Wandkast op maat

De televisie is vaak niet het meest mooie object in de woonkamer, maar vrijwel iedereen heeft er een. Tel daar alle randapparatuur bij op en je hebt een mooi rommeltje kabels. Dat kan natuurlijk anders. Wij maken tv-meubels en wandkasten op maat waarin je tv perfect is verwerkt. Daarnaast is er voldoende opbergruimte. Ideaal toch?

GAAF! tv-meubels

Nu heeft Allure een nieuwe collectie: GAAF! Het is een collectie volledig gericht op de woonkamer. Het unieke aan de tv-meubels en wandkasten op maat is, dat de GAAF collectie uit zwevende maatwerk kasten bestaat. Je combineert als het ware verschillende losse onderdelen, die exact op maat gemaakt zijn.

Deze kasten worden aan de muur bevestigd. Geen poten meer, geen planken op de grond, je kastenwand of tv-kast zweeft boven de grond. Stijlvol, dat wil je toch ook?! Je woonkamer lijkt bovendien heerlijk ruim en speels met zo'n GAAF wandmeubel.Welke kleur en vorm kies jij voor jouw unieke wandkast of tv-meubel?

We dagen je uit, speel met kleuren en vormen! Want een kleur of afmeting naar wens is mogelijk met de maatwerk kasten uit de Allure GAAF collectie. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van kasten op maat. 

Maatwerk wandkast in elke kleur = GAAF!

Je maakt je GAAF! wandkast en tv-kast helemaal uniek door je kleurkeuze. De opties lijken bijna oneindig, dat zeggen we ook wel eens. Zwarte binnenkant en gele deuren? Kan! Of wil je juist een lichte kleur aan de binnenkant van jouw maatwerk wandkast? Voordeel is wel dat dan de inhoud van je kast goed zichtbaar is.

Kies vormen en unieke details voor je tv-kast!

Ook wat de vorm van je kast elementen betreft zijn er geweldige mogelijkheden! Wat denk je bijvoorbeeld van een rode ombouw? En laten we de individuele details niet vergeten: planken met leerlook voorzetlades? Ook mogelijk. We, of Allure in dit geval, maken voor je exact zoals jij het wilt. Zo is jouw kast niet alleen onwijs GAAF! maar ook heel uniek.


Wandkast en tv-meubels - GAAF! - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wandmeubel en tv-kast - GAAF! - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Maatwerk wandkasten van ontwerp tot montage

Een tv-meubel of wandkast op maat is de eyecatcher van je woon- of slaapkamer. Omdat je de stijlvolle, zwevende elementen van de GAAF! kasten individueel combineert wil je natuurlijk zeker weten dat jouw wandmeubel er straks geweldig uitziet. Wist jij al dat er ook een mogelijkheid is om de wandkast te combineren met een elektrische haard; geweldig! 

We tekenen vooraf de kast uit in ons 3D-tekenprogramma zodat je een duidelijk beeld hebt van het uiteindelijke resultaat. Er ligt een duidelijk plaatje, al voordat de kast gemaakt wordt, dat vinden wij belangrijk. En het geeft extra voorpret. Natuurlijk monteren wij ook je wandmeubel precies op de plek die jij in gedachten hebt.

Jouw zwevende wandmeubel makkelijk op maat gemaakt

Ook al komen de zwevende wandkasten heel luchtig over, de constructie is sterk. Want de panelen zijn maar liefst 28 mm dik. Omdat wij jouw GAAF! kast samen ontwerpen bepaal je ook de uitstraling, van rustig tot prominent. Wil je een open wandkast waarin je pronkstukken uitstalt? Kies je voor een boekenkast in combinatie met het tv-meubel? Of ga je voor rust en mag alles netjes achter deuren opgeborgen zijn in verschillende ladekasten? Het kan allemaal. Deze wandkasten en tv-meubels zijn pas maatwerk met klasse! 

Benieuwd naar jouw nieuwe wandmeubel? Wij ook! Neem contact op en wij spreken samen jouw ideeën voor het ontwerp door. Vind een winkel
Producten
Diensten