Schuifdeurkasten op maat

Voor ieder interieur hebben wij een schuifdeurkast op maat. Van modern tot klassiek; je vindt het binnen ons ruime assortiment. Wij leveren maatwerk schuifdeuren met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast. 

Wij leveren maatwerk schuifdeuren met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast.
Iedere kast maken we op maat, geheel naar jouw eigen wens. Niet alleen de hoogte en de breedte, ook de keuze in deuren in het interieur van de kast is zelf te kiezen. Al onze schuifdeurkasten zijn van Allure, een Nederlandse fabrikant. Zo ben je verzekerd van goede en controleerbare kwaliteit. Lees hier alles over onze schuifdeurkasten op maat. 

Kom naar de winkel voor onze 1001 mogelijkheden in maatwerk en bekijk direct jouw droomkast in een 3D-presentatie.


Schuifdeurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Schuifdeurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kleding & spullen

De meeste schuifdeurkasten kennen we als kledingkast. Een schuifdeurkast is ook ideaal voor op de slaapkamer. Nederlandse slaapkamers zijn vaak niet al te groot. Om ruimte te besparen kan je dan het beste gaan voor schuifdeuren. Dan heb je geen last van openslaande deuren.
Naast kleding heb je vast meer spullen die je uit het zicht wilt hebben en op wilt bergen. Een mooie schuifdeurkast is een uitkomst als je je spullen, van spelletjes tot administratiemappen, netjes wilt opbergen.

Het interieur van de kast kan je zelf bepalen. Voor kleding is een hanggedeelte handig, terwijl planken functioneler zijn voor als je de kast als opbergruimte gebruikt. Het mooiste is, is dat je dat zelf kan bepalen. Zelfs als je verlichting nodig hebt in de kast, is dat in te bouwen. 

Huis of zakelijk

Thuis kies je voor een schuifdeurkast op je slaap-, zolder of werkkamer. Met de vele opties qua exterieur én interieur is dat ook zeker mogelijk.
Op kantoor is een schuifdeurkast ook reuze handig. Veel ruimte voor je administratie, of als voorraadkast. Een schuifdeurkast is dan ook zonder interieur te verkrijgen. Alleen een opbouw met deuren ervoor, wat handig is voor in de hal of bijkeuken.

De mogelijkheden voor een schuifdeurkast zijn ruim. Met hoge deuren (350 cm) en hele brede deuren (160 cm). Alle RAL-kleuren, 60 houtendecoren, spiegeldeuren of 40 glasdessins. Kies je eigen kleur, de handgrepen of een mooi aluminium frame als omlijsting. Ieder hoekje benutten wij probleemloos. Naast de buitenkant heb je ook vele opties als het gaat om het interieur. Bekijk alle mogelijkheden op je gemak in onze winkel. 

Klassiek en moderne schuifdeuren

Heb je een voorkeur voor een klassieke kast? Dat kan met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren. Hiermee kan je je interieur een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Ook deze deuren maken wij speciaal voor jou op maat, zelfs als je een combinatie wilt met kastinterieur op maat, een spiegel of glasdeur. En met de aanvullende accessoires maak je de klassieke of moderne schuifdeurkast compleet.


Schuifdeurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Schuifdeurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten