Kastinterieur & Accessoires

Kastinterieur

Of het nu gaat om schuifdeurkast, inloopkast of je wandmeubel. De bergruimte achter de deuren wil je zo effectief mogelijk benutten. Bedenk van te voren goed wat je erin kwijt wilt. Voldoende planken voor de voorraadkast, of als je de kast voor je kleding gebruikt voldoende hang- en leggedeelten. Wij hebben 9 modules waar je uit kunt kiezen en waar je je kastinterieur mee kan samenstellen.

Standaard kleur van het kastinterieur is wit, maar misschien wil je liever een andere kleur plank of een houtdecor. Dat is zeker mogelijk. Zelfs als je een ander idee hebt dan onze 9 modules, of je mist een functionaliteit, dan kan je je kastinterieur zelf indelen.

Jouw gewenste kastinterieur modules meten wij tot op de millimeten uit en onze vakmensen zorgen voor een de perfecte montage. Zo is ook de binnenkant van je kast perfect afgwerkt.


Interieur & Accessoires | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interieur & Accessoires | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kastaccessoires

Naast de inrichting van de kast, heb je ook de mogelijkheid om met kastaccessoires de functionaliteit van je kast te vergroten. Denk daarbij aan een brede legplank, een garderobestang of sfeervolle verlichting. Naast dat deze verlichting praktisch is, verfraaien ze je kast. In je kast is het mogelijk te kiezen voor verschillende ladenblokken, zelfs met soft-closing techniek. Handig voor je sokken of eventuele archiefmappen. Naast onze standaard maten, kan je de ladenblokken ook op maat laten maken.

Gekozen voor een hoge kast? Dan heb je met een garderobelift geen trapje of meer kruk nodig. Met onze uitschuifbare garderobehouders benut je de kastruimte optimaal en als je veel schoenen hebt, zijn de schoenenrekken ideaal. Naast deze grote kastaccessoires, hebben wij ook nog vele extra's. Wat dacht je van stropdassen-, riem-, of broekenhouders. 

Laat niet alleen je kast op maat uittekenen en monteren, maar ook de binnenkant van je kast. Bekijk alle mogelijkheden in de winkel. Maak gerust een afspraak, dan nemen wij volledig de tijd voor je om een 3D ontwerp te maken. 


Interieur & Accessoires | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interieur & Accessoires | Woninginrichting-Aanhuis.nl


Interieur & Accessoires | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interieur & Accessoires | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrische haard

Een wandmeubel gecombineerd met een elektrische haard? Dat wil toch iedereen! Elektrische haarden zijn tegenwoordig realistischer en sfeervoller dan ooit. Al bekend met de voordelen?

  • Onderhoudsvriendelijk; De schoorsteen hoeft niet schoongemaakt te worden en de ruiten hebben geen roetaanslag
  • Milieuvriendelijk; Een elektrische haard stoot in tegenstelling tot een houthaard of gashaard geen schadelijke stoffen uit 
  • Veilig; Heb jij kinderen die erg nieuwsgierig zijn? Dan is een elektrische haard de perfecte optie! Er is geen echt vuur aanwezig waardoor het minder gevaarlijk is voor kleine, nieuwsgierige kinderhandjes

Heb jij een fantastisch idee over een wandmeubel in combinatie met een elektrische haard, maar ben je er niet zeker van of dit wel mogelijk is? Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden! Vind een winkel
Producten
Diensten