Draaideurkasten op maat

Een draaideurkast is in principe gewoon een kast met deuren die je naar rechts of links kan open draaien. Deze kasten zijn geschikt voor de slaapkamer, zolder en zeker ook voor de woonkamer. Met een draaideurkast krijg je een praktische ruimte om je kleding of spullen op te bergen, die er ook nog fraai uitziet. Kleur, vorm, grootte, frame en handgrepen is volledig naar jouw wens uitgevoerd. Zelfs voor schuine wanden zijn draaideurkasten geschikt. Standaardkasten zijn het vaak nét niet. Kies daarom voor een draaideurkast op maat en laat deze uittekenen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. 

Interieur draaideurkast

Wil je je draaideurkast gebruiken als kledingkast op je (slaap)kamer? Dan zijn naast legplanken, hanggedeeltes ook handig. Handige interne lades voor je ondergoed en verlichting? Alles kan! Eigenlijk bepaal je zelf hoe je het interieur van de kast wil hebben. Natuurlijk kunnen we je hier over adviseren wat het meest praktisch is. Kom langs of maak een afspraak en we staan voor je klaar.


Draaideurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Draaideurkast Woninginrichting-Aanhuis.nl

Deuren

De deuren van de draaideurkast zijn gelijk in het zicht, die wil je zo mooi mogelijk hebben. Daar hebben we vele verschillende opties in. Qua kleur, qua vlakken en qua deurgrepen. Alle kasten mét deuren maken wij exact op maat, ook als het gaat om de draairichting. Alle mogelijkheden voor draaideurkasten laten we je graag in onze winkel zien. 

Vind een winkel
Producten
Diensten