Kasten op maat

Volop opbergruimte met jouw unieke kast 

Of je nu een kast zoekt voor in je slaapkamer voor al je kleding en schoenen of juist een kast voor in de woonkamer voor je mooie spullen; wij hebben altijd de ideale kast voor jou. Het maakt niet uit of jouw woning hoge of lage plafonds heeft.

Kast op maat van grachtenpand tot schuine hoek op zolder

En ook voor schuine wanden maken wij passende kasten op maat. Dus er is altijd een passende kast, voor jouw grachtenpand, je woonboerderij of die kleine plek op zolder die je graag beter wilt benutten. Hoe ontstaat jouw kast op maat?

In principe ontstaat jouw unieke kast in 4 stappen:

 • Inmeten op locatie of op basis van bouwtekening
 • Ontwerpen kast met 3D-tekenprogramma
 • Productie kast volgens tekening
 • Levering en plaatsing kast door monteurs

Op deze manier weet je vooraf dat jouw kast op maat er precies zo uit komt te zien als jij in gedachten had. Je weet zeker dat hij bij jouw woonstijl past en minstens zo belangrijk, dat de maten kloppen. Geen verrassingen, gewoon maatwerk. Welke opties zijn er nog meer voor je kledingkast, tv meubel of inloopkast


Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke indeling kies jij?

Ook de indeling is maatwerk. Jouw wensen staan centraal wanneer het gaat om de indeling van je kast op maat. Want het is belangrijk dat je maximaal gebruik kan maken van alle kastruimte die je hebt. Welke punten zijn belangrijk als het over de indeling van je kledingkast gaat? Denk aan:

 • veel legplanken
 • of juist veel hangroedes
 • een stropdassenrek
 • luxe ladesets
 • een schoenenrek
 • verlichting
 • welke kleur binnenkant

Dit geldt niet alleen voor een kledingkast met schuifdeuren. Bij een kast voor je woonkamer is de vraag waarvoor je hem wilt gebruiken.

Jouw kast als eyecatcher

Stel dat het ook een decoratieve plek is om foto’s, mooi servies of design accessoires in de spotlight te zetten. Dan zijn open vakken ideaal. Wil je liever een opgeruimd interieur dan zitten jouw spullen bij voorkeur achter kastdeuren opgeborgen. En ook voor je tv-meubel heb jij het voor het zeggen. Wil je de tv verstoppen achter deuren, of toch liever een open kast? Jij kiest!


Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen van een kast op maat

Ben je op zoek naar een kast voor jouw kamer en lukt het niet om een kast met de juiste lengte of diepte te vinden? Een kast op maat laten maken heeft meer voordelen dan alleen de exacte afmeting. Jouw idee staat centraal en dankzij de volgende opties kan je jouw unieke kast ontwerpen:

 • Kies de kleur die bij jouw interieur past
 • Bepaal het aantal en type deuren
 • Leg zelf de indeling van jouw kast vast
 • Stem de stijl af met passende deurgrepen, verlichting, spiegels  

Dit zijn een aantal goede redenen waarom je voor een kast op maat kiest. Zeker als jouw perfecte kast niet tussen de standaard uitvoeringen zit.

Een kast op maat voor elk budget

En van een draaideurkast, woonkamerkast, tv meubel of wasmachinekast wil je graag jaren genieten, dan is maatwerk een logische keuze. Naast alle voordelen van een kast op maat heb je misschien een bepaald budget in gedachten. Wij geven je daarom graag meer informatie over de kosten voor een kast op maat


Kast op maat monteren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kast op maat monteren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De laatste stap: monteren kast op maat

Je hebt jouw droomkast laten ontwerpen, hij is in productie gegaan en dan is het zo ver. Jouw nieuwe inloopkast of dat stijlvolle grote wandmeubel voor in je woonkamer is klaar, geleverd en kan gemonteerd worden.

Wij plannen samen een afspraak en onze monteurs zetten de kast professioneel in elkaar. Zonder dat jij pakketten en planken hoeft te sjouwen, instructies hoeft te lezen en uren ermee bezig bent om deuren af te stellen. Want vakmanschap in het monteren van de kasten, daar staan wij voor.

Wil je ook een compleet gemonteerde kast op maat in huis? Vraag dan in onze winkel naar de mogelijkheden.

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een kast op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door de ruimte waar je kast komt te staan. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Inmeten

Het goed inmeten van een kast op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze kasten meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste kast op maat netjes op maat in elkaar wordt gezet.  

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat de kast op maat optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten