Horren

Wanneer er met mooi weer steeds meer vliegen en muggen naar binnen komen kiezen veel mensen voor een hor voor ramen of deuren die vaak open staan. Zijn horren de beste maner om van het zoemende geluid van de vlieg overdag en de bulten van de mug in de nacht af te komen? Ja, en daarom hebben wij bij Woninginrichting-Aanhuis.nl passende horren voor ieder raam of deur. Benieuwd welke horren wij in ons assortiment hebben? Kijk dan direct bij onze horren van Luxaflex® en Unilux.

Met hordeuren sluit je insecten buiten

Hoe kan het toch dat vliegen en muggen zo snel binnen zijn? Ook al heb je de deur of schuifpui maar eventjes openstaan er is alweer eentje binnen. Wil ook jij op zomerse dagen rustig genieten van lekker frisse lucht? Of hoor je bij de tuinliefhebbers die met mooi weer van hun terras of tuin het liefst een verlengde van de woning maken? Dan is een hordeur voor je terrasdeur of schuifpui de oplossing. Kies uit de volgende types deuren:

  • Scharnierdeur
  • Roldeur
  • Schuivende deur 
  • Plissédeur
  • Hordeur op maat

Er zijn niet alleen diverse types hordeuren. Ook met de uitstraling en het design is er rekening gehouden. Zo heb je bijvoorbeeld het nieuwe ClearView® gaas, waarbij je het gaas bijna niet ziet. Onze verkopers adviseren je graag tijdens een orienterend gesprek, plan zelf je afspraak in op een passend tijdstip.

 


Horren hordeur - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Horren hordeur - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zorg voor een goede nachtrust met raamhorren

Wil je een hor voor het raam van je slaapkamer kopen? Dan heb je in de nacht geen last meer van muggen. Extra fijn wanneer je huid allergisch reageert op insectenbeten. Maar wat dacht je van jouw keukenramen? Want tijdens het koken is het juist fijn om ramen open te zetten en voor een goede ventilatie in je woning te zorgen.

Het probleem is dat insecten juist door die lekkere etensgeur worden aangetrokken en binnen korte tijd zoemen er tien vliegen rond je keukentafel. Raamhorren zijn de beste oplossing voor deze dagelijkse situatie. Dankzij een passende hor voor elk raam hoef je jouw leefgewoontes niet aan te passen en heb je geen overlast van insecten meer.   

Welke types horren zijn er allemaal?

Je hebt de keuze uit een vast hor, een scharnierende hor of een rolhor. Deze zijn zelfs al te plaatsen zonder te boren in je kozijnen. Maak een afspraak voor een orienterend gesprek met een van onze verkoopers. Wij informeren je graag over alle opties van horren voor je ramen en deuren bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

Hoe kan je horren combineren?

Daarnaast zijn de horren perfect te combineren met rolgordijnen, zodat jij jouw ideale sfeer kunt geven aan je raam of deur met de kleuren van een rolgordijn. Of wat dacht je van het gemak van een hor met magneetsluiting? Zo kan je op elk moment het hor openen wanneer het nodig is.  


Horren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Horren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Poll-Tex® hordeur of raamhor 

Wat kunnen horren nog meer? Stel je hebt in de zomer erg veel last van hooikoorts. Of je hebt structureel last van je luchtwegen? Dan is er een gaas dat de pollen buiten houdt. Zeker in de lente en de zomerperiode is dit erg fijn. Mensen met astma of hooikoorts hebben de optie om een hor te kiezen met Poll-Tex® gaas. De luchtkwaliteit binnen is dan veel beter. Benieuwd welke horren polwerend gaas hebben?

Advies over horren

Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt! We komen graag bij je thuis om je te adviseren, je horren in te meten en te monteren. 

 

Vind een winkel
Producten
Diensten