De mooiste wave gordijnen kopen

Ben je op zoek naar mooie wave gordijnen?

Dan ben je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan prachtige gordijnstoffen voor wave gordijnen. Van effen kleuren tot dessins en van weelderige bloemen tot gordijnstoffen voor de kinderkamer, bij ons kan je altijd slagen voor wave gordijnen die precies passen bij jouw woonstijl. Laat je adviseren voor wave gordijnen op maat, wij komen jouw nieuwe wave gordijnen ook graag inmeten en ophangen.   


Wave gordijnen voor brede raampartijen in je woonkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wave gordijnen op maat voor hoge ramen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat zijn de kenmerken van wave gordijnen?

Wave is de naam van de plooi. Dit soort gordijn is het meest bekende, want wave gordijnen zie je heel vaak. Je kan wave gordijnen kant en klaar kopen, dan hebben ze vaak ronde metalen ophangringen die verwerkt zijn in de bovenkant van de stof. Je hoeft dan alleen nog de roede te monteren, schuift het wave gordijn vervolgens op de roede en klaar.

Snel en makkelijk ophangen

Dat je wave gordijnen snel en makkelijk kan ophangen maakt ze extra populair. Natuurlijk kan je wave gordijnen ook ophangen aan rails. Hoezo kies je voor rails in plaats van roedes? Gordijnrails zijn sierlijker en vallen minder op. Op deze manier staat de wave plooi van je gordijnen centraal. Kies je voor rails dan kan je ook voor elektrische wave gordijnen gaan.


Wave gordijnen verduisterend als zonwering | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wave gordijnen met bijpassende roede | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrische wave gordijnen

Tegenwoordig kunnen wij steeds meer apparaten via een app op onze smartphone of tablet bedienen. Dit geldt ook voor elektrische gordijnen. In het ophangsysteem voor elektrisch bedienbare wave gordijnen zijn een kleine motor en software verwerkt.

Met de Luxaflex® PowerView® Automation kan je jouw gordijnen met de app of spraak bedienen. Je doet de gordijnen open of dicht en daarvoor hoef je niet van de bank af of uit je bed. Extra comfort in huis, en een veilig gevoel want je kan bijvoorbeeld instellen dat jouw gordijnen op bepaalde dagen rond een door jou gekozen tijdstip in de avond automatisch dicht gaan.


Wave gordijnen overgordijnen wave gordijnen inbetweens transparant | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wave gordijnen elektrische raamdecoratie met smartphone bedienen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wave gordijnen het mooiste podium voor je gordijnstof

Gordijnen bestaan al eeuwen. Want mensen hebben de behoefte om niet zomaar iedereen inkijk te geven in hun woning. Een gordijn is dan ook de meest traditionele vorm van raamdecoratie. Omdat gordijnen al zo lang bestaan hebben mensen verschillende manieren bedacht om gordijnen nog mooier tot hun recht te laten komen. Hierbij maakt het niet uit of het om overgordijnen of transparante vitrages gaat, elke gordijnstof komt beter tot zijn recht met de juiste plooi.

Welk effect heeft de wave plooi?

Er zijn een aantal plooien die zo populair zijn dat je er standaard voor kan kiezen. Je hebt de enkele plooi, dubbele plooi, zelfs een driedubbele plooi en vlinderplooi. De meest populaire plooi is de wave plooi. Bij een gordijn met wave plooi hangt de stof in golfvorm aan de roede of rails. Op onderstaande foto's zie je een gordijn met dubbele plooi (effen) en een gordijn met vlinderplooi (dessin) om je een beeld te geven van het effect van een bepaalde plooi.


Effen gordijnen met dubbele plooi op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen met vlinderplooi en bloemprint | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wanneer is een wave gordijn jouw beste oplossing?  

Kies je een gordijnstof met print, bijvoorbeeld een bloemenprint, groten bladeren of grafische vormen, dan is het belangrijk om de plooi te kiezen die het dessin het beste tot zijn recht laat komen. Bij een driedubbele plooi wordt een bepaalde hoeveelheid stof opgevouwen en vastgestikt in 3 plooien. Voor weelderige prints is een wave plooi juist prachtig omdat je dan zo veel mogelijk van de bladeren, bloemen of vormen blijft zien.


Wave gordijnen met grafische print of subtiel dessin | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wave gordijnen met natuurlijk printje bloemen bladeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat kosten wave gordijnen?

Graag laten wij je weten wat jouw nieuwe wave gordijnen kosten. Kies bij ons in de showroom jouw gordijnstof en het ophangsysteem, verder hebben wij nog de afmetingen en het aantal nodig. Graag maken wij voor jou een overzichtelijke offerte zodat je precies in beeld hebt wat jouw nieuwe wave gordijnen kosten.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek denken wij 3 stappen vooruit. Want wij willen graag dat je jaren geniet van jouw nieuwe gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: heb je verduisterende wave gordijnen nodig? Of wil je graag je kamer isoleren met een gordijnstof die gevoerd is en een isolerend effect heeft? Dankzij onze ervaring koop je bij ons wave gordijnen die prachtig passen bij jouw woonstijl én die praktisch zijn.   


Wave gordijnen transparant als vitrages op maat voor breed raam woonkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wave gordijnen transparant met grafisch dessin Holland Haag | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wave gordijnen laten opmeten en ophangen

Als je wave gordijnen op maat wilt kopen en graag het meet- en kluswerk aan de vakman wilt overlaten dan ben je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl aan het juiste adres. Want wanneer je zeker wilt weten dat jouw wave gordijnen de juiste lengte hebben, dan kan je er ook voor kiezen om de wave gordijnen door ons te laten opmeten.

Service voor een mooi resultaat

Je hoeft je in dat geval niet zelf af te vragen hoe breed de gordijnstof moet zijn en of het straks wel goed komt met ophangen. Wij regelen het graag en professioneel voor je. En uiteraard weet je ook dan al van tevoren wat jouw nieuwe wave gordijnen kosten. Meer weten over de mogelijkheden? Plan een afspraak of kom naar de winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren rond prachtige gordijnstoffen voor je wave gordijnen. Tot snel!


Wave gordijnen verduisterend en isolerend op maat voor hoog raam | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wave gordijnen klassieke woonstijl | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten