Vitrages

Ga voor sfeer met vitrage gordijnen

Vitrages zijn nog weer dunner dan in-betweens. Door de dunne stof zijn vitrages niet heel aanwezig in je woonkamer, mocht je het licht en luchtig willen houden. Deze transparante gordijnen zijn echte sfeermakers die je qua kleur en materiaal kan aanpassen op je gehele interieur.

Hoe combineer je vitrages?

In tegenstelling tot overgordijnen of in-between gordijnen kan je bij vitrages van binnen naar buiten kijken en van buiten naar binnen. Daarom worden ze vaak gecombineerd met overgordijnen. Met deze combinatie kan je op elk moment zelf bepalen wat jij wilt. Volop van je privacy genieten of juist gezellig volgen wat er buiten allemaal te zien is.


Vitrage Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vitrage Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vitrages of maat van bekende merken

Afhankelijk van jouw woonstijl en de sfeer die je in je woonkamer of keuken wilt creëren kies je de kleur vitrages die daar het beste bij past. Ook qua dessins kan je volop combineren, heb je een interieur met natuurtinten? Dan staan vitrage gordijnen met bloemenprint of groene bladeren heel mooi.

Hoogwaardige vitrages op maat   

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken, waaronder:

  • Eijffinger 
  • A House of Happiness 
  • Inside 
  • Artelux 
  • Loft 79 
  • Holland Haag
  • Your Edition 

Al deze merken hebben stoffen die wij compleet op maat voor jou maken. Kies uit verschillende plooibreedtes zodat jouw vitrages strak hangen. Welke mogelijkheden zijn er om vitrages op te hangen?


Gordijnen vitrages Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen vitrages Eijffinger kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe hang je vitrages op?

Er zijn verschillende mogelijkheden om vitrages op te hangen. Je kan voor roedes kiezen. Of voor een subtiele gordijn spankabel. Roedes zijn er in verschillende designs van klassiek tot romantisch, van edelstaal tot natuurlijk hout. Bij Interstil kies je bijpassende gordijnringen en prachtige eindknoppen. Op deze manier stem je de roedes van jouw vitrages helemaal op je woonstijl af.


Gordijnen vitrages Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen vitrages Eijffinger blauw - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen van vitrage gordijnen

Met vitrages kan je in elke kamer een fijne sfeer creëren. Deze transparante gordijnen zijn mooi subtiel en combineren makkelijk met je interieur. Gordijnen horen bij de basis van elk interieur en zorgen ervoor dat een woonkamer, keuken of slaapkamer echt ‘af‘ is.

Wanneer je voor vitrages op maat kiest dan komen wij bij jou thuis meten en onze stoffeerder kan de vitrage gordijnen ook komen ophangen wanneer ze klaar zijn. Benieuwd? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vind een winkel
Producten
Diensten