Prachtige linnen gordijnen kopen

Waarom zijn linnen gordijnen jouw favoriet?

Omdat deze zachte sfeermakers uitstekend in elk interieur passen! Denk je in eerste instantie aan witte of beige linnen gordijnen, de transparante in-betweens? Bij in-between gordijnen zie je deze bijzondere gordijnstof inderdaad vaak terug. De combinatie met woonstijlen als Basic naturel of Scandinavisch licht worden dan ook snel gemaakt. Maar linnen gordijnen kan je erg veelzijdig inzetten, wat dacht je bijvoorbeeld van gevoerde, verduisterende linnen gordijnen voor je slaapkamer?


Linnen gordijnen met bloemprint woonkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Zomerse linnen gordijnen met streep slaapkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Linnen gordijnstof voor elke woonstijl!

Gordijnstoffen van linnen passen juist bij elke woonstijl. Hoezo? Ze geven een modern of strak interieur juist dat vleugje zachtheid dat je nodig hebt om een minimalistische stijl niet per ongeluk kil te laten lijken. Je kan linnen gordijnen in verschillende kleuren kopen. Wit en beige zijn de meest populaire linnen gordijnstoffen omdat deze kleuren het natuurlijke karakter van het materiaal onderstrepen. Maar linnen gordijnen in pasteltinten of met een print staan ook prachtig.    


Linnen gordijnen lichtroze eetkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Linnen gordijnen gordijnstang wave plooi woonkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat maakt duurzaam linnen zo bijzonder?

Linnen is een duurzaam textielsoort en bestaat uit vlas dat gedroogd en verder verwerkt wordt. Vlas telt tot de hernieuwbare grondstoffen. Vlas groeit in Europa, vroeger werd veel linnen in Nederland geproduceerd. De hele plant kan verwerkt worden.

Linnen garen of touw is sterk dit is een groot voordeel. Wat zijn bekende linnen producten?

  • Kleding, zoals linnen broeken of een luchtig overhemd
  • Luxe linnen dekbedovertrek of tafelkleed
  • Schilderdoeken van linnen

Ook als gordijnstof is linnen bekend en met recht een van de meest populaire gordijnstoffen. Als je de producten niet meer gebruikt kunnen ze gerecycled worden, linnen is bovendien afbreekbaar omdat het een natuurlijk materiaal is.


Beige linnen gordijnen op maat woonkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
lichtblauwe linnen gordijnen inbetweens slaapkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke plooi en ophangsysteem voor linnen gordijnen?

Wat gordijnstoffen van linnen betreft kan je voor elke plooi kiezen. Van waveplooi tot dubbele plooi, jouw smaak is bepalend. Hetzelfde geldt ook voor het ophangsysteem. Kies je voor chroomkleurige rails dan kan maak je de look stoerder. Wil je vooral de natuurlijke uitstraling dan kies je voor houten  gordijnstangen en linnen gordijnen met ringen. Als je de linnen gordijnen op je slaapkamer ophangt kies dan voor verduisterende gordijnstof, dan is de stof van een voering voorzien.


Transparante linnen gordijnen met print bloemen | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Inbetween linnen gordijnen lichtgrijs groen moderne woonstijl | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrisch bedienbare linnen gordijnen

Je kan jouw linnen gordijnen ook als elektrische gordijnen laten uitvoeren. Met de Luxaflex® PowerView® Automation bedien je jouw elektrische linnen gordijnen via een app op je mobiel. Dat is dan weer een erg moderne versie van deze gordijnen die van eeuwenoud vlas zijn gemaakt. Handig als je hoge ramen hebt waar je moeilijk bij kunt. Of als je op elk moment vanuit waar je ook bent jouw gordijnen wilt sluiten.


Linnen gordijnen hoog raam linnen op maat lichtgrijs Scandinavische stijl | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Elektrisch bedienbare linnen gordijnen besturen via mobiel | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Linnen gordijnen op maat laten inmeten en monteren

Ben je er nu helemaal over uit dat je graag linnen gordijnen wilt kopen? Wij adviseren je graag over de juiste kleur. Als je wilt dan meten wij jouw gordijnen bij je thuis in. Dan weet je zeker dat ze straks de juiste maat hebben, en de leukste plooi die precies past bij jouw woonstijl en interieur. Kies bij ons ook je ophangsysteem, van gordijnstang tot elektrisch bedienbare rails. Heb je het te druk om zelf te klussen? Dan komen wij jouw linnen gordijnen op maat ook bij je thuis monteren. Maak een orienterende afspraak of laat je inspireren in de showroom van de winkel bij jou in de buurt


Gordijnen van linnen op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Beige linnen gordijnen enkele plooi op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten