Interstil roedes

Jouw gordijnen op maat perfect ophangen

Gordijnen zijn meer dan bescherming tegen fel licht of inkijk in je woning. Met mooie overgordijnen en vitrage of prachtig geplooide in-betweens voeg je sfeer toe aan je kamer. Wanneer je gordijnen op maat hebt laten maken passend bij jouw unieke woonstijl dan is het net zo belangrijk dat ze zo mooi mogelijk hangen.

Mooi design, de roedes van Interstil

Er zijn verschillende opties om gordijnen op te hangen. Je kan kiezen uit gordijnrails, een gordijnkabel of gordijnroedes. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij de roedes van Interstil in ons assortiment.

Interstil produceert al jaren prachtige design gordijnstangen uit verschillende materialen:

  • Edelstaal
  • Messing
  • Ijzer
  • Hout

Zo vind je voor elke woonstijl een gordijnroede die qua kleur, design en materiaal past bij je raamdecoratie en je interieur.   


Interstil roedes wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interstil roedes bruin - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat zijn de voordelen van roedes?

Gordijnroedes kan je zo ophangen dat de plooi van jouw gordijnen op maat centraal staat. Een echte eyecatcher. De roedes van Interstil kunnen op maat gemaakt worden en passen perfect bij de afmetingen van jouw ramen of deuren.

Ook de gordijnringen en trekstangen zijn bij Interstil afgestemd op het design van de gordijnroedes. Met roedes van edelstaal zet je een stoere look neer. Heb je een klassiek interieur dan zijn messing rodes de perfecte match. Voor een warme uitstraling in je keuken of woonkamer kies je houten gordijnroedes. Wat valt er nog meer te kiezen?


Interstil roedes edelstaal - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interstil roedes hout - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gordijnroedes op maat

Natuurlijk kan je jouw gordijnroedes op maat laten maken. Dit kan onafhankelijk van het materiaal. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij Interstil roedes van edelstaal, edel-messing, ijzer, natuurlijk hout of spankabel in het assortiment.

Naast bijpassende gordijnringen en trekstangen kan je ook kiezen uit verschillende eindknoppen. Zo combineer je de onderdelen van je roedes en creëer je jouw unieke stijl. Ook de ophangsystemen passen qua design perfect bij de uitstraling van de roedes. Benieuwd? Ontdek in de winkel de vele mogelijkheden en laat je adviseren.


Interstil roedes ijzer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interstil roedes kabelspanners - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten