In between gordijnen

Kies voor privacy en sfeer met in between gordijnen

In-betweens zijn gordijnen die semi-transparant zijn. In vergelijking met overgordijnen, of verduisterende gordijnen, is de stof van in-betweens dunner. Het voordeel van de half transparantere in-betweens is dat je van meer daglicht in je kamer profiteert. Stel dat je gezellig op de bank vlak bij het raam zit, dan beschermen in between gordijnen je tegen het felle zonlicht. Dit is fijn wanneer je naar een scherm zit te kijken, geen spiegelingen, gewoon goed beeld.

Wat zijn de voordelen van in between gordijnen?

Naast het feit dat ze je tegen felle zonnestralen beschermen bieden in-between gordijnen nog veel meer. Omdat men van buiten niet ongehinderd je woonkamer in kan kijken geniete je volop van je privacy in huis. Jezelf hebt wel zicht op wat er buiten allemaal gebeurd. De lichte stof van in-betweens maakt je kamer trouwens niet donker. Hierdoor hoef je tijdens dagen met grijs weer niet meteen alle lampen aan te doen. Zijn er nog meer duurzame aspecten van in-betweens?   


In Betweens Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
In Betweens Eijffinger 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

In-betweens kopen een duurzaame keuze

Dat semi-transparante gordijnen meer daglicht naar binnen laten dan overgordijnen is al een voordeel. Want stel dat het in een kamer donkerder is door verduisterende gordijnen dan doe je in de wintermaanden eerder het licht aan. Dat hoeft met in between gordijnen niet, zo bespaar je op energie.

En je bespaart zelfs twee keer op energie want het warmteverlies via ramen is minder. Andersom blijft de hitte in de zomer buiten omdat jouw in-betweens het felle licht filteren, weer een duurzaam pluspunt. Hiervoor maakt het trouwens niet uit of het in-betweens zijn, met elke raamdecoratie heb je meer grip op de temperatuurschommelingen in je woning en ben je duurzaam bezig. 


Gordijnen Artelux in-betweens - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen in-betweens Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke keuzes heb je bij in between gordijnen?

Net als gordijnen kan je in-betweens op verschillende manieren (laten) plooien. Bovendien creëer je met de fijne stoffen van dit type gordijn een prachtige sfeer in elke kamer. In-betweens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. Stem jouw keuze helemaal af op je interieur en jouw woonstijl.

Laat in-betweens op maat maken

En natuurlijk zijn in-betweens op maat leverbaar. Wil je zeker weten dat je in between gordijnen straks precies de goede lengte hebben en mooi strak hangen? Laat onze stoffeerder dan het meten en ophangen voor je doen. Bespreek de mogelijkheden hiervoor tijdens een vrijblijvend adviesgesprek


In Betweens Eijffinger 3 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
in-betweens gordijnen vtwonen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

In-betweens van bekende merken

Van jouw raamdecoratie wil je jaren plezier hebben want overgordijnen, vitrages of in-betweens tellen net als meubelen en apparatuur tot de basis van je interieur. Daarom kies je voor kwaliteit. Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken in-betweens, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79 en Your Edition.

Wij maken je de keuze graag makkelijker

Heb je nog net dat kleine stukje ondersteuning nodig om een definitieve keuze te maken? Worden het in-betweens of toch liever de combinatie van overgordijnen en vitrages? Neem contact op met ons of kom naar de winkel bij jou in de buurt voor ideen, tips en goed advies. Wij helpen je graag zodat jij straks jaren kan genieten van jouw prachtige raamdecoratie.

Vind een winkel
Producten
Diensten