Inspire - Aanhuis

Gordijnen zijn een musthave voor je inrichting. Je haalt de kilheid uit je kamer met de aankleding van stof voor je ramen. En dat kan in iedere gewenste smaak, kleur, stofsoort en in opties in hoe je je gordijnen ophangt. Bij gordijnen heb je keuzes uit dikkere en dunnere stoffen, ook wel overgordijnen en vitrages of inbetweens genoemd. Een bijzondere collectie, exclusief in onze winkel, is de Inspire collectie van Aanhuis. Een exclusieve collectie met luxere stoffen. Zo vind je onder andere de stoffen Detroit, Portland, Kiev, Parijs en nog veel meer in onze winkels. 


Woninginrichting-Aanhuis | Gordijnen | Inspire
Woninginrichting-Aanhuis | Gordijnen | Inspire

Gordijnen en/of inbetweens zijn sfeerbepalend voor iedere woonkamer. De finishing touch zoals we het ook wel noemen! Een mooi en bijzondere stof zorgt niet alleen voor sfeer en gezelligheid, maar ook de gewenste woonstijl komt goed tot uiting met het gebruik van gordijnen. Je hebt namelijk enorm veel keuze als het gaat om kleuren en soorten stof. Niet te vergeten zorgen gordijnen voor een prettig akoestische omgeving, absoluut nodig voor de sfeerbeleving! Of het nu kleur wilt toevoegen in huis, of gewoon warmte en gezelligheid. Gordijnen zijn altijd een goed idee.


Inspire collectie Vadain - gordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Inspire collectie Vadain - gordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Jij bepaalt daarnaast ook nog hoe ze voor je ramen hangen. We hebben diverse manieren om ze te confectioneren. Met een enkele- of dubbele plooi, of met een wave-plooi. Ze zijn zelfs op te hangen aan een elektrische rail zodat jij ze op afstand kan bedienen.

Ook leveren gordijnen een stukje duurzaamheid. Je kan gordijnen voeren om ze verduisterend en isolerend te maken. Zo verlies je in de winter minder warmte via de ramen. In de zomer blijft het binnen lekker koel. Op deze manier bespaar je energie.

Voor advies, neem contact op met één van onze Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels bij jou in de buurt!


Woninginrichting-Aanhuis | Gordijnen | Inspire
Woninginrichting-Aanhuis | Gordijnen | Inspire

Vind een winkel
Producten
Diensten