Unieke collectie duurzame vloeren

Wil je natuurlijk wonen met een duurzame vloer? Dat kan! Woninginrichting-Aanhuis.nl komt met een unieke collectie verschillende vloeren de allemaal zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die hernieuwbaar zijn; een eco-lijn vloeren met respect voor natuur. De vloeren zijn 100% recyclebaar en laten een minimale footprint achter. De vloeren hebben een natuurlijke houtlook of tegellook. De pvc vloeren hebben alle eigenschappen van pvc, maar zonder weekmakers. Dat komt door de basis van het dragermateriaal Ceramin; een Keramisch-achtig compositiemateriaal met een lage dichtheid en enorm hoge sterkte én waterdicht. De marmoleum vloeren bestaan uit maar liefst 20 unieke kleuren, ook met een unieke afmeting van 30x90 cm. Daarnaast bestaat de vloerenlijn ook uit kurkvloeren, eveneens met houtlook. Wil je de duurzame vloeren eens bekijken of heb je vragen hierover? Maak dan vrijblijvend een afspraak!Natuurlijk wonen met een duurzame vloer

Onze ecologische voetafdruk is klein. Groen is voor ons blauw, zoals de kleur van de Europese vlag. Onder de naam 'Blauw maakt gelukkig' brengen wij een hele collectie duurzame vloeren. En die zijn behalve uniek ook bijzonder mooi! Door te werken met producten van Europese herkomst, ondersteunen we de regionale economieën en besparen we op vervuilend transport en CO2-uitstoot. De vloeren zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die hernieuwbaar zijn. Zo maken we heel efficiënt gebruik van de uitzonderlijke kwaliteit die bijvoorbeeld hout en steen van zichzelf al hebben. Nieuwsgierig? Lees snel verder!Marmoleum Click, Creatino, Organico, Natuur CorQ en CorQ, dat zijn de namen die je in de gaten mag houden! Deze vloeren zijn klikbaar, dus is er geen verlijming nodig. De natuurlijke eigenschappen maken de vloer zeer lang houdbaar, zodat je van duurzaam comfort bent verzekerd. De erkenning van milieukenmerken als Forest Stewardship Council (FSC) en Der Blaue Engel is daarvan het bewijs. 

Waarom kies je voor een duurzame vloer van Blauw maakt gelukkig? Alle voordelen op een rijtje:

  • De vloeren worden CO2 neutraal geproduceerd
  • Met een minimale footprint voor het milieu
  • De vloeren worden in Europa geproduceerd
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • De vloeren voldoen aan het keurmerk Blaue Engel
  • Ze zijn comfortabel, stabiel en veerkrachtig
  • Het zijn hele mooie vloeren in exclusieve kleuren en dessins
  • Superpraktisch door een kliksysteem, waardoor ze snel gelegd worden

En net als je denkt dat het bijna niet mooier kan; voor alle vloeren die wij ieder jaar mogen plaatsen bij onze klanten geven wij ook weer iets terug aan de natuur. In samenwerking met de verschillende fabrikanten planten wij jaarlijks bomen om daarmee het duurzame karakter van onze vloeren te onderstrepen. Zo maakt Blauw gelukkig!


Blauw maakt gelukkig I Duurzame vloeren I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten