Buitenzonwering

Terraszonwering houdt zon en hitte tegen 

Buitenzonwering is onmisbaar wanneer je tijdens zonnige en warme dagen de temperatuur in je woning onder controle wilt houden. Wij bieden jou verschillende soorten buitenzonwering van Luxaflex®. Welke soorten zonwering kan je bij ons in de winkel zien en testen? 

Wij hebben drie categorieën zonwering voor je: 

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het kiezen van de ideale zonwering?


Luxaflex plisse | buitenzonwering | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex plisse | buitenzonwering | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Creëer schaduwplekken met buitenzonwering

Welke buitenzonwering is geschikt voor jouw woonsituatie? Graag adviseren wij je bij het vinden van de meest efficiënte zonwering voor jouw dakraam of terrasdeur. Want als het zomers buiten erg warm is wil je het in huis aangenaam koel houden.

En wat moet jouw buitenzonwering kunnen? Samen kijken wij naar de praktische aspecten zodat jij weet hoe buitenzonwering werkt. Want de buitenzonwering en raamdecoratie van Luxaflex® kan je elektrisch bedienen, of zelfs volautomatisch afhankelijk van het weer. Wij laten je in de showroom graag alle functies zien.


Luxaflex | buitenzonwering | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex | buitenzonwering | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Geschikte buitenzonwering voor je terras kopen?

Voor je terras wil je een oplossing waar je jarenlang van geniet. Hierbij speelt de afmeting van je terras een belangrijke rol. Er is terraszonwering voor kleine en grote terrassen. En voor brede en smalle gevels. Er zijn erg elegante schermen met prachtige vormgeving om jezelf en je interieur tegen zon en UV-straling te beschermen. Benieuwd? 

Samen kiezen wij de buitenzonwering die qua stijl en uitstraling helemaal past bij jouw terras en de buitenkant van je huis. Kom voor meer inspiratie en vrijblijvend advies even langs in één van onze winkels

Voordelen van buitenzonwering

Tegenhouden UV-straling
Schaduw
Geen warmte in huis

Tegenhouden UV-straling

Of je nu binnen of buiten zit, buitenzonwering houdt de UV-straling tegen en beschermt jou tegen de zon. Terraszonwering beschermt ook jouw meubels tegen de invloeden van UV-straling en zon. 

Schaduw

Als buitenmens geniet je van je terras. Wil je niet dat tijdens de brunch je kaas smelt in de zon? Dan is buitenzonwering een goede oplossing. Met een stijlvol vormgegeven knikarmscherm zorg je voor voldoende schaduw. Je kan uren lezen zonder felle schitteringen van het zonlicht op je mobiel of tablet. Geniet vanuit jouw plekje in de schaduw.

Geen warmte in huis

Screens houden de warmte buiten. En hebben als tweede voordeel dat ze lichtdoorlatend zijn waardoor je wel zicht naar buiten hebt. Wil je warmte en licht helemaal buiten sluiten? Dan zijn rolluiken ideaal. Zo heb je het heerlijk koel binnen als het buiten zomers warm is. 

Vind een winkel
Producten
Diensten