Schilderwerk

Schilderwerk in en rondom je huis, dat doe je toch zo even op een zaterdagmiddag. Misschien is dat wel zo. Maar doe je dat dan ook goed? Zeker als het gaat om het netjes afwerken van de alle wanden.
Onze schilders zetten dagelijks hun vakmanschap in, om de binnenkant van je woning van boven tot beneden van een nieuwe laag verf te voorzien. Ze gaan hierbij op een vlotte en nette manier te werk. En dat neemt je een hoop gedoe en veel tijd uit handen! Zo heb je de zaterdagmiddag weer vrij voor andere leuke dingen. 

Vakmensen

Onze vakmensen kunnen de binnenkant van je huis van een nieuwe laag verf voorzien; zowel muren als houtwerk. In combinatie met onze glasvezelbehang en behangservice ben je weer voorzien van gladde en strakke muren, geschilderd in alle gewenste kleuren. Kom bij ons langs, of neem contact met ons op. In onze winkel adviseren we je graag over kleur en welke verf geschikt is. Mocht het nodig zijn komen we ook graag bij je thuis om de woning ter plekke te bekijken en een inschatting te maken welke verf geschikt is, welke kleur het beste zal staan en hoeveel tijd het in beslag gaat nemen. Zo ben je volledig voorbereid op de gehele schilderklus. 


schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Verfbenodigdheden

Onze schilders gaan te werk met de beste materialen. Zo zorgen zij ervoor, dat alles waar geen verf op mag komen, goed is afgedekt. Met sterke afplaktape zorgen ze voor de meest strakke randen. Kwasten en rollers zijn van top kwaliteit. Alles voor het beste resultaat. Al werkt het voor onze schilders ook veel beter en sneller met het beste materiaal. En de kwaliteit van de verf is zeker belangrijk, zo werken wij het liefst met kwaliteitsmerken als Sigma en Sikkens. 

Stylisten

Als je wilt, staan onze stylisten voor je klaar om een geheel kleurenplan te maken. Afgestemd op de kleur van je vloer, je meubels, gordijnen en raamdecoratie. Dus heb je je wanden strak laten behangen en wil je ze laten sauzen in de kleur die past bij de rest van je interieur? Laat dat dan doen door onze vakmannen in de kleur van het kleurenplan. Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak met één van onze stylisten. 


schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten