Behangservice

De basis van je huis zijn naast je vloer, ook je wanden. Deze wil je zo strak mogelijk hebben, voor wat je er ook mee gaat doen. Je muur laten stucen en/of spuiten is een flinke investering. Heb je al eens aan behang gedacht? Met hetzelfde effect en beter voor je budget is dat de perfecte oplossing. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij (glasvezel-) behang in verschillende structeren. Zelfs helemaal glad, zodat het lijkt op een strak gestucte muur. 

Renovliesbehang

Een goed alternatief voor glad gestucte wanden is onze 'renovlies'  dat een 100% vlak en strak eindresultaat geeft; de naden moet je echt zoeken! Renovlies glasvezelbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter. Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar. Het kitwerk, om de naden aan de randen netjes af te werken, nemen we gelijk mee. Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd. Een prijsgunstiger oplossing dan stucwerk. 

Het fijnste is nog, dat onze vakmensen het werk voor jou uit handen nemen. Behang aanbrengen kunnen zij als de beste. Ze komen bij je thuis voor al het behangwerk en gaan pas weg als je muren er tip-top uitzien. 


Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Behangservice - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Waarom glasvezelbehang?

  • Glasvezelbehang werkt versterkend (je kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken).
  • Het is o.a. aan te brengen op: nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten.
  • Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.
  • Glasvezelbehang is goed schoon te maken/houden.
  • Glasvezelbehang is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling.
  • Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

Vakwerk

Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. We besparen je graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten. Zij weten precies wat ze doen, doen het snel én je krijgt ook nog eens garantie op het geleverde werk. Mocht het nodig zijn, dan staan wij ook klaar voor het sauswerk. Professionele muurverf in iedere gewenste kleur brengen wij graag voor je aan op je net behangen wanden. 

Voor meer informatie kan je bij ons terecht in de winkel, of je vraagt een offerte aan. 


Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Verschil glasweefsel-, glasvlies- en glasvezelbehang

Voor ons behang gebruiken wij 3 verschillende soorten. Om het iets gemakkelijker te maken, leggen we graag uit wat het verschil is tussen deze 3 soorten. Meer weten over de verschillen? Kom gerust langs in onze winkel. We leggen het graag voor je uit. 

Glasvezelbehang is eigenlijk gesmolten glas. Gesmolten glas dat geweven is voor een zeer sterke structuur. Glasvezel is over het algemeen dikker en stootvaster dan glasvlies en verkrijgbaar in vele dessins. Zelfs varianten die je voorgepigmenteerd zijn. Deze hoef je nog maar één keer over te (laten) sausen.

Glasweefselbehang noemen we ook wel renovlies behang. Dit behang is volledig egaal en lijkt het meest op stucwerk. Deze is goed te te passen op 'behangklare' nieuwbouwmuren en muren die iets beschadigd zijn.

Glasvliesbehang is behang van een papieren basis met vinyl als afwerking. 


Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Eijffinger

Naast onze ruime collectie glasvezelbehang, hebben wij ook behang van het merk Eijffinger en Masureel. Met het behang van Eijffinger kleur je je woning nog meer op. Van Eijffinger hebben wij onder andere de volgende collecties: "Black & Light, Script, Resource, Grenada, Geonature, Blend en Masterpiece". Bekijk in onze winkel de collectie en laat je inspireren. 


Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Behangwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Masureel

Behang dat warmte en sfeer creëert in jouw interieur. Masureel brengt behang met passie voor kunst en kwaliteit, van klassiek tot modern. Met een geheel eigen stijl en unieke identiteit en in modieuze kleuren.


Woninginrichting-Aanhuis.nl Behang Masureel
Woninginrichting-Aanhuis.nl Behang Masureel

Stylisten

Als je wilt, staan onze stylisten voor je klaar om een geheel kleurenplan te maken. Afgestemd op de kleur van je vloer, je meubels, gordijnen en raamdecoratie. Dus heb je je wanden strak laten behangen? Laat ze dan gelijk sausen door onze vakmannen in de kleur van het kleurenplan. Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak met één van onze stylisten. 

Vind een winkel
Producten
Diensten