Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij de muren. Want een mooie inrichting verdient een goede basis.
In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar. Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd.
Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij een ruime collectie glasvezelbehang die je kan uitzoeken, inclusief behanger. Met ons renovliesbehang heb je je muren zo strak, dat het lijkt op stucwerk. Zo weet je zeker dat je een perfect eindresultaat zult krijgen. 
Kijk hier voor meer informatie over glasvezelbehang, de verschillen, de mogelijkheden van onze vakmannen, de combinatie met sauswerk en de voordelen van het behang. 


behang en schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
behang en schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Schilderwerk

Een plafond en een muur of je hele huis voorzien van nieuw sauswerk? Schakel dan Woninginrichting-Aanhuis.nl in, dan lossen wij dat voor op! Onze schilders staan klaar voor iedere verfklus in en rondom jouw woning.
Je hebt keuze uit verschillende soorten en kleuren verf. Laat je inspireren en laat je het werk uit handen nemen door onze schilders. Bekijk hier alle mogelijkheden van het schilderwerk. 
Het schilderwerk is vaak goed te combineren met het glasvezelbehang. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden. 


behang en schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl
behang en schilderwerk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten